Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
    geçen 650 küsür sıra saydı 3 saatte anca girdi. inanılmaz derecede dolu. zero açılınca rahatlatacaktır takmayın.

Bugün itibariyle karar aldım ve premium çekmiyorum.Karakteri 80 yaptım cz'ye gidemiyorum. Pk atmak için level kastık premiumun boşa gitmesi ayrı dert alacağımız keyfi alamamamız ayrı dert. Ya 2. sunucuya cz getirin ya da şu exp clan bonus muhabbeti için birşey yapın. Tamamiye soğudum bu serverlardan Zero geldiğinde de sıra sayarsa eski serverime dönerim premiumsuz oynarım hiç acımam kabak tadı verdi artık yaptığınız herşey.

Senior Member Sarcophagus's Avatar
    Nickname
    911
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by IScamander View Post
    Beyler clan bonus tüm serverlarda aktif oluyor zaten. Tek sorun sadece 1. serverlarda clana alım olması zorunluluğundan kaynaklanıyor.
    online sayısı hangi serverda yüksek ise orada alıyorsun bonusu clanın alım 1. server olduğu için bütün online kişiler orada ve bonusta orada başka bir server a girince zaten bonus düşmesin diye offline olanı atıyor rastgele birini alıyorlar. ya diğer serverlarda da clana alım olmalı yada 1. server 20 online 2. serverde20 online 3.. serverda 10 online var ise bonusu 50 kişi online mış gibi 3 serverdeki herkese vermeli diyoruz
    Putlaştırmadan.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    i love alıyorum ms giriyorum dc oluyorum tekrar oyuna girene kadar i love bitiyor, hani pre valkyre patos vs. ve geçen zaman cabası

Tags for this Thread