merhabalar, oyuna ön kayıt yaptırdım dc premi çektim . Giriş ekranında bu yazı çıkıyor
"server enty requirements are not met
(not registered for pre-signup)
(otp is not active)"
kontrol ettiğrdiğimde telefon benim üzerime otp abimin üzerine kurmuştum. şimdi otpyi de kendi üzerime yaptım ama helan karektere giriş yapamıyorum otp ile ilgili problem de çözüldü telefonla ilgili de.
Kaç hafta daha bekleyeceğiz hem oyundan hem de clandan geri kaldık o kadar kc de boşa gidiyor. ticket atıyoruz 1 haftada cevap gelmiyor ve gelen cevapta direk ticket ekranı kapatılıyor. bu ne saçma destektir böyle problem çözülmüş işte daha neti bekliyoruz ki ?
Diğer yazdığınız konu üzerinden de tarafınız yanıt vermiştim, tekrar paylaşıyorum.
"Server entry requirements are not met"
Hata açıklaması sunucu giriş gereksinimleri karşılanmıyor.
Kontrol etmeniz gereken durumlar;
*Ön kayıt işlemlerini tamamlamamış olabilirsiniz.
*Ön kayıt tamamlamış fakat kayıt aşamasında site üzerinden sunucu seçmemiş olabilirsiniz.
*Ön kayıt yapmış, sunucu seçmiş fakat seçtiğinizden farklı bir sunucuya giriş yapmaya çalışıyor olabilirsiniz.
*Ön kayıt ve sunucu seçimini tamamlamanıza rağmen hata almaya devam ediyorsanız, "Kullanıcı sözleşmesi veya Davranış Kurallarına" aykırı durumlar nedeniyle hesabınız bloke edilmiş olabilir. Bu durumda bilet göndererek bilgi ve destek talep edebilirsiniz.
Bu adımlar sorununuzu tespit etmenize ve çözmenize yardımcı olacaktır.
Ek olarak, tüm biletler sırası ile kontrol edilmektedir, sıranız geldiğinde geri dönüş sağlanacaktır.
Kullanıcı sözleşmesi veya Davranış Kurallarına" aykırı durumlar nedeniyle hesabınız bloke edilmiş olabilir. Bu durumda bilet göndererek bilgi ve destek talep edebilirsiniz.
bu konuda yaptığım hiçbir destek talebine daha geri dönüş yapılmadı. 1 haftadır tickete cevap bekliyom.
Şu anda Kullanıcı sözleşmesi veya davranış kurallarına aykırı olarak aynı telefondan diye gözüküyor. Abimle birlikte oynuyoz onun çarı onun telefonunda benimki bende. panelden baktığımız için hiç fark etmedik. ama otp 2 çarın da abimin üzerinde. Otpden kendi çarımı da aldım üzerime şu anda telefon da otp de bende olmasına rağmen halen bu problemle uğraşıyoruz.