Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
    Senior Member WangShan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by aydemirss View Post
    Daha önce hiç bir sunucuya ön kayıt yapmadım acemiliğim oldu diyebilirim.
    Sadece ön kayıt tek seferlik bir şifre gerekli herhangi bir numara olur şekilde algıladım.
    Bu oyunu günde bir kaç saat oynayabiliyorum çalıştığım için ve çalıştığım yer Uluslararası bir liman, gerçekten çok fazla insan var. İş arkadaşlarımın birinin numarası orası kesin ama hangisi. Bir çoğunu aradım mesaj attım, yok yani ne yaptıysam bulamadım.
    Belki buradan bilen biri iki kelam eder de hallederim diye düşündüm ama durum ortada. Yaklaşık 30-40 dakika önce ticket attım bakalım ne olacak.
    SMS onay sitelerinden onay yaptığınızı var saymaktayım bende. Eğer böyle bir durum değil ise; neticede çevrenizde telefonuna SMS Gönderimi isteyeceğiniz 500 kişi yoktur. Varsayalım ki var; whatsapp konuşmalarınız ve telefon geçmiş aramalarınıza bakıp bunu kimden talep ettiğinizi öğrenebilirsiniz. Neticede bir de o numaralara OTP onayı gitmek zorunda. Bunların hepsini almış ve not etmiş olmalısınız diye düşünüyorum. Bunların tümünü birden kaybettiğinize de knight online oyuncuları arasında pek inanan çıkmaz diye düşünüyorum.
    Demokrasilerde bir seçmenin cehaleti bütün halkın güvenliği için tehlikedir.

- John F. Kennedy

Senior Member
    Quote Originally Posted by WangShan View Post
    SMS onay sitelerinden onay yaptığınızı var saymaktayım bende. Eğer böyle bir durum değil ise; neticede çevrenizde telefonuna SMS Gönderimi isteyeceğiniz 500 kişi yoktur. Varsayalım ki var; whatsapp konuşmalarınız ve telefon geçmiş aramalarınıza bakıp bunu kimden talep ettiğinizi öğrenebilirsiniz. Neticede bir de o numaralara OTP onayı gitmek zorunda. Bunların hepsini almış ve not etmiş olmalısınız diye düşünüyorum. Bunların tümünü birden kaybettiğinize de knight online oyuncuları arasında pek inanan çıkmaz diye düşünüyorum.
    Konu net anlaşılmamış. Hesap bilgileri (otp dahil) mevcut.
    İlk ön kayıtta kullanılan, hani şu doğrulama kodunun geldi numarayı hatırlamıyorum.

Senior Member Losento's Avatar
    Quote Originally Posted by aydemirss View Post
    Konu net anlaşılmamış. Hesap bilgileri (otp dahil) mevcut.
    İlk ön kayıtta kullanılan, hani şu doğrulama kodunun geldi numarayı hatırlamıyorum.
    Konu gayet net anlaşılıyor aslında 10 gün önce onay yaptığın telefon numarasını sms onay sitesinden aldın 2. seferde onay isteyeceğini hiç düşünmedin şimdi de yandı gülüm keten helva.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Konu içinde gerekli yanıt verildiği için konu yoruma kapatılmıştır.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Tags for this Thread