Merhaba,
Bildiğiniz üzere uruk ailesi vb. bir kaç slot dışında okçu karakterlerin tekli vuruşlarını kullanarak farm yapması pek mümkün olmuyor. 3lü 5li kombosunu kullanarak yapılan farmda ise sürekli tamir yapma ihtiyacı doğuyor. Ortalama 7-8 Dakika'da bir silahın tamir ihtiyacının doğması özellikle ekip ile oynamayan oyuncular için büyük bir problem oluyor. Yeni server öncesi bu konunun yeniden değerlendirilmesi için fikirlerinizi paylaşmanızı ve yönetimin incelemesini talep ediyorum.
Okçunun dezavantajı bu, warriorun taş masrafı var gibi örnekler verileceği için şunu önden belirtmek istiyorum, güncel hali ile bir okçuya +9 shenlong bow gibi uçuk bir item bile alsanız, 5 dakika içinde tamir etme ihtiyacı doğduğu için farm sırasında ya sürekli town çekmek ya da düşük atak gücüne sahip yaylar ile farma devam etmeniz gerekiyor, yani biz yüksek ap silahımızı kullanamıyoruz bile. Öte yandan diğer joblar alabildikleri en yüksek apli sağ el silahını takip, 25-30 dk da bir tamire gidiyor. Bu durumun düzeltilmesi için repair ücretini arttırarak aynı masrafa denk gelecek şekilde düzenleyip, tamir gelme süresini uzatmak bile daha kabul edilebilir bir çözüm, en azından aynı masraf yapılır ama hayat kalitemiz yükselir.
Fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

Reply With Quote