Results 1 to 2 of 2

Angry Cheat Report hakkında değişikliğe gidilmesi talebi

Çok yavaş ve yetersiz bir sistem olduğu hakkında birçok oyuncu hem fikir. Aylık cirosu bu kadar yüksek bir oyunun bu sistemi geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Oyun içi report ve online gm yada sizin belirlediğiniz bir daha aktif ve daha seri (örneğin 10-15dk içinde dönüş yapabilecek canlı müşteri hizmetleri gibi) sistem gelmeli.
    Ben birisi macro kullanıyor diye 10 gün ksleşip cheat report'un dönmesini beklemek istemiyorum ki o an kontrol için slottan çektiğinde bu adam pc başındaysa anında macroyu kapatıp bir 10-15 gün daha başımıza bela oluyor.

O şu bu güncelleme yerine önce bunun gelmesi herkesi daha mutlu eder. (Slot mafyaları hariç)

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Cr ile ilgili şikayet ve önerileri ciddiye alarak gerekli aksiyonları alıyoruz. Bu konuda foruma her zaman konu açarak öneri ve taleplerde bulunabilirsiniz ancak nasıl ki makro kullandığınızda sistem ceza almanızı sağlıyorsa kullanmayıp legal oynadığınızda da sizin yanınızda olur ve böyle bir durumda kesinlikle ceza almazsınız.

Genellikle raporlama yapan kullanıcılar raporladıkları oyuncuların ceza almalarını isterler ancak o oyuncu oyun kurallarını ihlal etmiyorsa kesinlikle ceza almaz. Sürekli raporluyorum ama hile-makro kullanıyor ceza almıyor gibi söylemler doğru değildir. Raporlarınızla birlikte oyuncunun ihlal yaptığı %100 kanıtlanmışsa ceza alır.

Raporlama ile ilgili detaylı konulara rehber bölümünden ulaşabilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread