View Poll Results: Endless Battle [Daily] Görevinin tecrübe ödülü yükseltilmeli mi?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Evet

11 91.67%
  • Hayır

1 8.33%
Results 1 to 4 of 4

Arrow "Endless Battle" (3x Draki El Rasaga hunt) görev ödülleri

Herkese Merhaba,

Bildiğiniz gibi Draki Kulesi günlük görevlerinden Endless Battle, 3x Draki El Rasaga öldürmeniz durumunda 1m exp ve 1x commander badge veriyor. Draki Kulesindeki diğer günlük görevler ile karşılaştırılınca, exp ödülünün 1m olması, diğer görevlerden hem hikaye hem zorluk olarak üstte olması göz önünde bulundurulunca absürd bir durum.

Bu görevin exp ödülünün yükseltilmesini öneriyorum. Kişisel görüşüm olarak en az 8m olması gerektiğini düşünüyorum.

Anket olarak da ekliyorum, yorumlarda da fikirlerinizi belirtirsiniz.

Bu da inglizce forumdaki aynı postun linki: https://forum.nttgame.com/forum/show...60#post2623860

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Senior Member
    Draki bosslarindan dusen d.c.badge nin drobunun düşürülmesinden sonra
    {(Nerdeyse sıfıra yakın) 3 gün peşpeşe 1 badge bile alamadigin oluyor DC pre ile}
    Endless battle görevinin 3x badge vermesini ve 8m Expi destekliyorum.

Yorumun için teşekkürler, exp ödülünün diğerlerinden düşüklüğü gerçekten biraz mantıksız bir durum, expin düzeltilmesinden sonraki adım olarak bu da yapılabilir. Ben 3x badge eklenmesini isterim ama piyasaya etkisi nasıl olur vs bir yorum yapamadığım için en azından exp kısmını poll olarak açmak istedim. 8m exp benim için zamanım olduğunda sona kadar çıkıp ekstra zaman harcamaya teşvik edecek bir ödül, 3x Badge ve 8m exp olursa bu bana zamanım olduğu gün açıp keyifle draki yapmamı sağlayacak bir iyileştirme.

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Exp ödülünün artırılmasını destekliyorum çok az. 5m exp olsun ama bence verdiği badge sayısı artmasın zaten aynı oranda kutunun değeri düşüyor daha kötü olur herşey.

Tags for this Thread