Öncelikle iyi günler herkese
Artık son çare burayı buldum yazmakta belki bir görevli görürde yardımcı olur diye.
Konuyla alakalı ticket de attım ama geri dönüş sağlanmadı.
Telefon numaram üstüne kayıtlı hesapları hatırlamıyorum çok uzun zaman önce oyunu bırakmıştım.
Yetkililerden isteğim telefon numaram üzerine kayıtlı 3 tane hesap var bunların bana ID lerini dahi verseniz en azından şifremi unuttum kısmından eposta yada telefonum sayesinde hesaplarımı bulabilirim.
bu hesabıma bile OTP-ICS servisinden mesaj geliyor ama panelde SMS doğrulama yapamıyorum bir telefona en fazla 3 adet hesap oluşturabilir hatası alıyorum. Ama OTP-ICS servisinde telefonum kayıtlı ordan sms geliyor. Bu hesabıma telefonu kaydedemediğim için oyun içi sıkıntı yaşıyorum. Lütfen bana mail atarak yada istediğiniz bir iletişim şekli ile ulaşın.
Sizlerden konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Tekrardan iyi günler ve iyi çalışmalar
Yalnızca telefon numarası ile hangi hesaplar kayıtlı, ya da kayıtlı olan hesaplara ait bir bilgiye ulaşma şansınız bulunmamaktadır.
Ek olarak, bilet harici forum/Discord vb. alanlarda destek alma şansınız bulunmamaktadır. Hesap desteği yalnızca bilet üzerinden verilmektedir ve yanıtlanmayan tek bir bilet dahi yoktur. Geri dönüş sağlanmadı yazınıza istinaden yazıyorum, olumlu veya olumsuz bir dönüş yapılmıştır. Eğer henüz bir yanıt gelmedi ise lütfen biletinize gelecek olan yanıtı bekleyin, tüm biletler sırası ile yanıtlanmaktadır.