Results 1 to 2 of 2

Exclamation Mute cezası hakkında

Çevremde gözlemlediğim kadarıyla bugün bir çok kişiye mute cezası verildi. Ben de hayatımda ilk defa bu oyunda ceza aldım. Genellikle kibar olmaya, yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım. Mute cezası alabileceğimi hiç düşünmemiştim. Muhtemelen aklıma tek gelen şey fiyatı 20 gb den fazla olduğundan satışa koyulmayan bir itemi satmaya çalışmam. Bir gm flood yapıldığına nasıl ikna olabiliyor? Nedir bunun kıstası? Elimle yazdığım satılıktır duyurusunu art arda attığım bir tane kanıt gösterilsin tamam diyeceğim. Pazarda o kadar hızlı ilerliyorki yazılar, kendi yazdığımı zor görebilirken nasıl bu cezayı yiyebildim gerçekten anlamıyorum. En fazla 10-15 dk duyuru yapıp buy pazar açıp yatıyorum 2 gündür ama ceza yedim. Ne motivasyon kaldı ne başka bir şey. Gm’ler sabahtan akşama kadar duyuru yapan al satçıyla itemini satmaya çalışan bir oyuncuyu nasıl aynı şekilde değerlendiriyor. hatta değerlendirmiyorki arkadaşlar hala flooduna devam ediyor. Tek bir item ve satılıktır duyusu yapmadan nasıl satacağız bu itemi. Pazarcılar lobi oluşturup item satmaya çalışan oyuncuları mı sindiriyor? Napalım mecbur kalıp pazarcıya mı satalım bu itemi.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Merhaba,
    Forum üzerinden hesap desteği verilmiyor.
    Hesabınızın cezası hakkında bilmek almak(*Portaldan hesabınıza giriş yapıp hesap durumunu kontrol ederek cezanın sebebini öğrenebilirsiniz.) ya da itiraz etmek isterseniz Ko ban/jail kategorisine bilet göndermeniz gerekiyor.

*Spam cezalarında birkaç dakikalık video kaydı alınarak şikayet ediliyor. Birkaç kez al/say yazısı geçildiği için ceza verilmemektedir.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Tags for this Thread