Bugün charımı CZ-2'li Mastodon slotuna Genie ile bıraktım. İlk başlattığımda moblara atak veriyordu. Yaklaşık 30-40 dakika boyunca sadece Support seçeneğinde bulunan Light Feet skillini basıp durmuş. Mob yanında olmasına rağmen herhangi bir atak yapmıyordu. Genie'yi durdurup tekrar başlatınca olması gerektiği gibi atak vermeye başladı. Oyunun son zamanlardaki masraf, pahalılık durumları belli. Bu zamanda boşa Genie harcanması can yakıyor.
Haklı olarak benden video kaydı isteyeceksiniz fakat bu durumu önceden öngöremediğim için kayıt başlatmadım. Info ekranında sadece Light Feet basıldığını gösteren bir görsel aldım fakat bunu elle de yapmış olabileceğim tahmin edilir diye paylaşmadım.
Bu gibi durumu daha önce yaşayan var mı? Bu durum ara ara yaşanıyorsa önlem alınıyor mu veya çalışma var mı? Bilgi ve dönüş bekliyorum.
Last edited by NativeBrutal; 08-05-2022 at 04:33 PM.
Bahsetmiş olduğunuz durum iki slot arasındaki mesafeden kaynaklanıyor. Örnek olarak genie range 100 ayarladığınız durumda, mobu z alıyor ve koşmaya başlıyor fakat z aldığı mob 101 range hareket ettiği durumda genie range dışı olduğu için gidemiyor fakat hedef değiştirmediği içinde sabit bekliyor.
Genie bahsettiğiniz gibi çok geniş alanlar için uygun değil diyebilirim. Sorun ile ilgili bir düzenleme yapılır mı bilemiyorum, fakat bu tür bildirimlerinizde video alarak hata listesi üzerinden bildirmeniz daha sağlıklı olacaktır.