Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
    Junior Member
    500 tl lik 1000 tl lik charlarla aocta farm atamazsınız, ekip olarak oynamayı öğrenmeniz gerekli ekip olduktan sonra fazlasıyla darlayıp o süreçte slottada farmınızı atarsınız,

Senior Member
    Quote Originally Posted by edatok View Post
    Slotta iki human iki karus char bulunuyor. İki human slota genie kurmuş. İki karus da orada saklanmış bekliyor. Slota gelen ben yani herhangi bir solo oyuncuyu bir anda o iki karus char kıstırıp öldürüyor. Ve bu çarların tamamı oldukça pahalı. Her gece ağaç tarafında farmlayıp pusuyorlar. Human çarlarına karışan olursa da gelip öldürüyorlar. Resmen o slota mafyalık yapıyorlar. Bu solo bir oyuncu için inanılmaz kötü bir oyun deneyimi. Eğer başlatabileceğim yasal bir süreç varsa başlatmak istiyorum, sizin yapabileceğiniz veya bilgi verebileceğiniz bir şey varsa da dinlemek isterim, gerekirse videosunu çeker foruma da atarım.
    Kısa sürede dönüş yapmanızı temenni ederim.
    Umarım Ronark Land'da genie kurma meselesi kısa sürede ortadan da kalkar.
    Teşekkürler.
    bende solo oyuncuyum fakat bu tarz şeyler her mmorpg oyununda olan şeyler mesela wowda beni 5 map ruh hastası gibi takip edip öldürüp duran biri vardı yani yasak değil sonuçta pk alanındasın ve seni karşı ırk kesiyor normal

Senior Member
    Evt K2 Network zamanında koxp vardı. Ban sebebiydi. Artık genie var ve ban sebebi bile değil eslantta, uruklarda, golemler, htc htb, heryerde bu legal altında macro kullanan koxperlar var. Eğer birgün NTT Game(yayıncı firma) değişirse arkalarından genie koxperlarıyla anılacak. Bütün slotlara genie ile çöküyorlar elleyende yok mis gibi hayat.
    Last edited by vel_8jfmrRdk; 07-14-2022 at 02:34 PM.

Senior Member pooktroop's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Yasal süreç falan. xD Komik bi konu.

Tags for this Thread