Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by SoulsFires View Post
    Değişiklik herkes için oluyor burası çok önemli. Karışacak diye geliştirmenin veya korkmanın mantığı yok.
    Diğer bir çok oyunda komple her şeyi dahi değiştiriyorlar. itemlerin skillerin %50 den fazla özellikleri değişmekte...
    Burada ise bir şey değişmiyor. Sadece yüksek reb karakterlerin o da herkes olmayacak bazıları fazladan başkalarının
    kullanabildiği skilleri kullanacak. Bunun öyle aşırı derecede bir jobu yükselteceğini düşünmüyorum.

Sonrasında çoğu önemli skill defansif 60- lv atak skilleri düzgün yok zaten.

Priestler heal 60 vermek zorunda oldukları için master çoğu açamıyor veya farklı kombinler yapamıyor. (bir mage olarak yazıyorum) Priestlerde %30 alan damage azaltma dahi var. Çoğu pri kullanamıyor.

Asaslar da ise 800 def ve kırmızı cc açılıyor kurian zehirlerini siler.(defansif)
    Warriorlar da farklı kombinler çıkabilir ama en başta def ve intihar açılıyor gate ile master açabiliyor (defansif)

En kötü bence magelere yarıyor (mageyim ) Yüzük ve staff elemantal farkılığından dolayı 60 novası 2.class açılsa da bu rakiplere vuracak bir şey değil. Anca farmda işe yarar. 51 54 57 skilleri de aynı şekilde.
    Sadece 80 resist 2.class açılacak onun avantajı olacak.
    Aynen haklısın hiç öyle etkisi olmaz, korkmaya gerek yok. Bu güncellemeyle beraber warriorlar M23e kadar skill vererek Stun + Silah range uzatma açsın. Kitlesin, 3mtden vursun 5mtden de yere vursun. Çok net oyunun sonunu getirir.
    Last edited by LeoNidas98; 06-03-2022 at 03:00 PM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LeoNidas98 View Post
    Aynen haklısın hiç öyle etkisi olmaz, korkmaya gerek yok. Bu güncellemeyle beraber warriorlar M23e kadar skill vererek Stun + Silah range uzatma açsın. Kitlesin, 3mtden vursun 5mtden de yere vursun. Çok net oyunun sonunu getirir.
    Belki tekli skillerinin olduklarının akıllarına gelir zaten alanla 5metreden vuruyor.
    Bırak tekli 3metreden vursun ben razıyım.
    Ayrıca stun ihtimali düşük eskisi gibi tutmuyor. Yoksa onu da kullanırlardı.

Birde şunu ekleyeyim. Warrior o şekilde vurunca partyide ki priestlerde master 10 açamayanlar açmış olur.
    Seri 75 açamayanlar açmış olur ve bunlar hep defansif oluyor. Rogulerin hepsi 800 def açmış oluyor.
    3 metreden vursa ne olacak. Mage dersen 3 metreye gerek yok zaten warrior alanla düşürüyor

Yani dediğim gibi hani kıyamet gelecek, her şey altüst olacak diye bir şey yok.
    Korkmadan neler olabilir diye düşünmek gerek. Yoksa 20 yıllık oyunda en son ne zaman yeni skill geldi ?
    Bari olanı kullanalım.
    Last edited by SoulsFires; 06-03-2022 at 03:42 PM.

Senior Member FG1919's Avatar
    Pri oyuncusu olarak destekliyorum yani anda hem helis hem cc80 açmak hoş olurdu

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Warriorla açabileceğin skilleri ya da tüm toplu skillere ek olarak 80cc + seri şekilde restore atabilen bir priestin olduğu warrior partyi ne ile düşürebilirsin ? bu sorularımı hiç düşündün mü bu öneriyi yaparken ? Bütün classlarda bazı over power yetenekler var; ama oyun diyor ki bu OP skilli kullanabilmek için bir şeylerden fedakarlık etmelisin. Öbür türlü bu oyun oynanmaz zaten karşındaki adamı kesme ihtimalinin olmadığı bir oyunu neden oynayasın ki ?

Senior Member doltard_1's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    reb +15 geliyormuş pardonda kım nasıl kasacak reb 15i : D Eski swlerde exp kasan yok ha şimdi reb 15 geldi kasarlar diyorsanızda komiksiniz belli başlı clanlar kendi aralarında kasarlar yancı dışardan adam almazlar vasat clanlarda ve solo oyuncular ise ekrana bakarlar komiksiniz gerçekten herşey bitti reb 15 geldi sıra bravo bravooo devam böyle . Her gelen güncellemede oyundan ayrı soğuyorum tebrik ederim bunu bana hissettirdiğiniz için ben eskiden cdye bile yüklerdim bu oyunu başka yerlerde oyniym diye öyle bağımlıydım bravo size

Senior Member
    Quote Originally Posted by Zaha View Post
    Warriorla açabileceğin skilleri ya da tüm toplu skillere ek olarak 80cc + seri şekilde restore atabilen bir priestin olduğu warrior partyi ne ile düşürebilirsin ? bu sorularımı hiç düşündün mü bu öneriyi yaparken ? Bütün classlarda bazı over power yetenekler var; ama oyun diyor ki bu OP skilli kullanabilmek için bir şeylerden fedakarlık etmelisin. Öbür türlü bu oyun oynanmaz zaten karşındaki adamı kesme ihtimalinin olmadığı bir oyunu neden oynayasın ki ?
    Hangi skiller bunlar overpower bir yazsana resimli olarak attım zaten.

1-Mage desen zaten hepsi m23 açıyor geriye 60-skiller kalıyor hangisi overpower ?
    2-Asas desten 2skill açılıyor 2side defansif
    3-Warrior desen onlarda %5+ kalkanla kullanılabilen defans, intihar ve desc zaten herkes açıyor.
    Master da 3metre var sadece onu da yukarıda yorumda yazdım alan atacaklarına bari tekli atsın razıyım
    4-priest dersen seri cc alan priest hiç hayatında görmedin mi warrior seri cc pt olunca ölümsüz olacak.
    Adam ya heal alacak ya da cc atacak ikisini aynı anda atılmıyor. Bu da çok ekstrem bir durum değil.
    Kaldı ki çoğu ptlerde hem cc hem heal ayrı olmasına rağmen bunlar aynı anda cc+heal alıp kesiliyorlarsa
    Bırak bu şekilde pt de 1kişi olsun bu ikisini atmaya yetişemesin ve kesmek için bir şansımız olsun.
    Bu şekilde 3 pri değil 2 pri pt oynamaya party başkanları zorlarsa daha iyi bile olabilir Bakış açına göre ...
    Priestler master skillerini açacak diyoruz bunlardan 2tanesi var 1i magelere karşı %30 koruma (ki ben mageyim)
    İkincisi ise geri yansıtma oda anca gıdıklar. Artık master skillerini mi ister yoksa cc+75 heal mı onu priestler belirler

Bence siz düşünmeden yazıyorsunuz. Bir denemesi yapılması gerek.
    Last edited by SoulsFires; 06-03-2022 at 04:25 PM.

Senior Member
    Bu konun amacı reb.15 değil onu diğer genel konuya itiraz etmen gerek
    Ben burda bari getiriyorsunuz kasılması için sebep verin diyorum ve her reb.te 1 skill puanı gelsin diyorum.
    Yoksa asas ve warriorun aldığı atak ile kalıyoruz. Mage ve priler azıcık hp için hiç uğraşmıyorlar ve pt ler kurulmuyor.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by SoulsFires View Post
    Hangi skiller bunlar overpower bir yazsana resimli olarak attım zaten.

1-Mage desen zaten hepsi m23 açıyor geriye 60-skiller kalıyor hangisi overpower ?
    2-Asas desten 2skill açılıyor 2side defansif
    3-Warrior desen onlarda %5+ kalkanla kullanılabilen defans, intihar ve desc zaten herkes açıyor.
    Master da 3metre var sadece onu da yukarıda yorumda yazdım alan atacaklarına bari tekli atsın razıyım
    4-priest dersen seri cc alan priest hiç hayatında görmedin mi warrior seri cc pt olunca ölümsüz olacak.
    Adam ya heal alacak ya da cc atacak ikisini aynı anda atılmıyor. Bu da çok ekstrem bir durum değil.
    Kaldı ki çoğu ptlerde hem cc hem heal ayrı olmasına rağmen bunlar aynı anda cc+heal alıp kesiliyorlarsa
    Bırak bu şekilde pt de 1kişi olsun bu ikisini atmaya yetişemesin ve kesmek için bir şansımız olsun.
    Bu şekilde 3 pri değil 2 pri pt oynamaya party başkanları zorlarsa daha iyi bile olabilir Bakış açına göre ...
    Priestler master skillerini açacak diyoruz bunlardan 2tanesi var 1i magelere karşı %30 koruma (ki ben mageyim)
    İkincisi ise geri yansıtma oda anca gıdıklar. Artık master skillerini mi ister yoksa cc+75 heal mı onu priestler belirler

Bence siz düşünmeden yazıyorsunuz. Bir denemesi yapılması gerek.
    Ben düşünmeden yazmıyorum ama sen okumadan cevap yazıyorsun. Bak demişim ki warrior partyde hem 80cc ve toplu skilleri basabilen hem de seri restore alan bir priest olacak. Nasıl düşüreceksin bu partyi ? Şu anda bunun bir örneği yok çünkü skill puanları yetmiyor. 15 skill fazlalığını verirsen her priest hem restore kullanır hem de buff skillerinin tamamını. Mageyim demişsin ama restoreyi sadece zamanla 300-300 hp basan bir yetenek olarak biliyorsun sen mage falan değilsin bunu bilemeyecek bir mage team oyuncusu olmaz, olmamalı.. Seri restore demek 75 heal skilli ile 10knın dolu olduğu her saniye atabileceğin bir 2500 heal demek dostum. Umarım resmini attığın skillerin açıklamalarını da okursun konunun devamında.

Senior Member
    draki bosslarının ve görevlernini expi en az 5 kat artmalı. solo oyuncular kasamaz başka türlü

Senior Member
    Ben düşünmeden yazmıyorum ama sen okumadan cevap yazıyorsun. Bak demişim ki warrior partyde hem 80cc ve toplu skilleri basabilen hem de seri restore alan bir priest olacak. Nasıl düşüreceksin bu partyi ? Şu anda bunun bir örneği yok çünkü skill puanları yetmiyor. 15 skill fazlalığını verirsen her priest hem restore kullanır hem de buff skillerinin tamamını. Mageyim demişsin ama restoreyi sadece zamanla 300-300 hp basan bir yetenek olarak biliyorsun sen mage falan değilsin bunu bilemeyecek bir mage team oyuncusu olmaz, olmamalı.. Seri restore demek 75 heal skilli ile 10knın dolu olduğu her saniye atabileceğin bir 2500 heal demek dostum. Umarım resmini attığın skillerin açıklamalarını da okursun konunun devamında.
    Ben anlatamadım sana kardeşim. Tekrar deniyeyim.
    Öncelikle partylerde tek priest olmuyor 2 veya 3 priest ile gezenler var.
    Şimdi bunlar db ve damage yediğinde 3 priestten 1i cc alıp öteki de o an heal(toplu+2500) atarsa bu party zaten yatmaz.
    Ama bunu tek bir kişi aynı anda yapması için önce cc alması gerek bunun için belli bir süre geçiyor.
    Sonrada heal atacak. Yani bu çok daha uzun bir süre. Ha sorun şu bunu aynı anda 2 kişi beraber yapacak dersen o zamanda ikisi aynı anda cc veya heal alıp karıştırırlarsa bu sefer kendileri için daha kötü olur ama düzgün bir şekilde yine aynı anda farklı skiller basarsa avantaj olur ama bu öyle abartı bir fark olmaz zaten defansif özellik eklenmesini istiyoruz. Adama hiç faydası olmazsa niye bu skillerin gelmesini istiyoruz ki ?

Birde 80 cure skill sadece 10sn sürüyor durat bassan 20sn 3dk cd si var. bu süreyi de dikkat edip ona göre pk atılsın.

Ayrıca Warrior partyler düşmez diyorsun. 2-3 party dolaşan mageler warrior partylere tek atmıyor mu ? Bundan şikayet etmiyorlar mı ? En azından biraz olsun ağlamaları kesilir. ve Belki de bizim istediğimiz magic atak scroll tek başına geri gelir.

Ek olarak şuan masterdan kısılıp 75 seri heal + cc açan priestler var zaten. Bunlar aynı senin dediğini yaparak ;
    Heal 75 Buff 70 malice 3 olarak oynuyorlar. Defansif olarak bunların sadece %15 kalkanı yok.
    Itemlerın bu farkdan çok daha fazla farklar yarattığını düşünürsek hiçte problem olmuyor.
    Benim isteğim ise master skillerinide açsın bu arkadaşlar

Umarım anlatabilmişimdir bu sefer. Tekrar söylüyorum. Bu skillerin gelmesinin istememim sebebi defansif güçlensin diye priestler güçlü olursa her pt güçlenecek. Zaten azıcık fark olacaksa gelmesinin anlamı yok. Biraz fark olsun.
    Last edited by SoulsFires; 06-03-2022 at 05:46 PM.

Tags for this Thread