Results 1 to 7 of 7

Thread: Cuff etkinliği

Junior Member

Angry Cuff etkinliği

30 mayıs 00:09 sularında Altar sunucusunda kesılen cuff tan bowlda olmama ilk 500 icerisinde olmama ragman ödül alamadım. bu hatanın düzeltilip ödülümün verilmesini istiyorum. Benim gibi birçok mağdur insan var. Premium alıp emek verip bu şekilde bir sonuç çıkması oyunu zedeliyor.

4XinHua Altar

Senior Member Vaveyla_01's Avatar
    Cuff'a sanırım dispatch ya da yeni silahları atan bosslarda vuruyordu
    Son vuruşu onlar yapmış olabilir.

Ayrıca bu gibi durumların telafisi yapılmıyor, bilgin olsun.
    ''Sevgi sadakatle, cesaret itibarla, ihanet intikamla ödüllendirilir..''

Junior Member
    8 kısılık partyde 3 kişi aldı 5 kişi alamadı yan yanaydık monunun içindeydik

Moderator NightOwl's Avatar
    Selam,

İlgili durum ekibe iletildi. Maalesef bu tarz durumlarda telafi yapılamıyor.

Junior Member
    bana verilen görevi ben tamamladım ilk 500 ve bowlda olma. ilk 500 de kalmak için emek veriyoruz ve bu durum bir nevi emek hırsızlığıdır bu yuzden telafi istemek en doğal hakkım ve verilmelidir

Moderator NightOwl's Avatar
    Söylediğim gibi durum hakkında ekibin bilgisi var ve yapımcının kısa sürede çözmesini umuyoruz. Yukarıda belirttiğim gibi bu tarz durumlar için maalesef telafi yapılamıyor.

Junior Member
    Quote Originally Posted by NightOwl View Post
    Söylediğim gibi durum hakkında ekibin bilgisi var ve yapımcının kısa sürede çözmesini umuyoruz. Yukarıda belirttiğim gibi bu tarz durumlar için maalesef telafi yapılamıyor.
    dostum dün aynı durum benimde başıma geldi monunun yanındaydım cuff son hp lerde karus girişe doğru çekildi res olamadan öldü range olayı desen uzak değildim ama yaratığı lagdan dolayı görmüyordum daha doğrusu çekildiği anda kayboldu partiden kimilerine geldi kimilerine gelmedi

bu kadar lagın tek sorumlusu altarda her 2 ırk için 3 pt 5 pt gezen mage clanlardır

yürüyerek nova atıp sw yi kitliyorlar yapımcı ekibe bunuda iletmişsinizdir kesinde ben söyliyim yinede

ayrıca draki bless hakkında gm ler bile kaldırılsın diyor bence son derece yanlış

neden kaldırılıyor mageler yarım saat oyun oynayıp milletin 1 ayda kastığı np yi yarım saatte böyle etkinliklerde kassın diyemi ?

draki bless kaldırılmasın fiyatı düşürülsün 5000 tanesi 1m olsun townda bile basarım 3 5 parti gezmeden oyun oynamayanlarda biraz oturup düşünür belki

haa şimdi çıkıp boş boş konuşup demek magelere çok kesiliyorsun ondan böyle konuşuyorsun diyenlere cevabım lag olmasa o CEKET leri omzumuza bile asmayız

tabi lag mevzusuda kesin mgame e bildirilmiştir

Tags for this Thread