Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
    Hakkaten cardinal slotunda 100k olan item neden 10k oldu yani bunu yapıyosan farmdan 1 slot eksiltmişsin onun yerine başka bi yere eklemen lazım mesela cardinalden çıkıp 100k olan item 10k oldu ama artık bunun yerine haunga çöp slotu oldu gibi. Çok garip ya yönetim şekli hakkaten çok tuhaf

Senior Member
    Quote Originally Posted by pooktroop View Post
    Stone Golem'in Titan veya Dark Stone'dan değerli droplara sahip olması çok saçma.
    Drop dağılımı konusu var. Kimse bişey yazmıyor. Demek ki düzenden memnun herkes.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cortexmi View Post
    stone golem farmı dün gece denedim gayet iyi dropları knk bence boş yapmışsın
    Herkes sizin gibi işsiz değilse ve günde 5 saat farm atamayacak durumda ise ne olacak? DC premium ne işe yarar bu durumda?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Onu bunu geçtim, 5 değil, 15 saat farm yapıyorum. Sürekli olarak slot değiştirip dropları değerlendiriyorum. Slotun 1 saatte attığı dropların değeri 700K'yı geçmiyor. 1 saat genie'nin bedeli 700K'ya eşit midir? Yahu BUS, MS falan geçtim, MP Rec atardı, onu da atmıyor.

Burada keriz silkeleme var. Bariz bir şekilde droplar her geçen gün adım adım düşürüldü. Sürekli konular açıldı yorumlar yapıldı, kimseden adam akıllı bir açıklama gelmedi. Dropların oranında değişiklik yok demesinler, salak değiliz, dün kastığımız ile bugün kastığımızın arasındaki farkı idrak edebiliyoruz. Ölü taklidi yapmayı bırakıp, adam akıllı bir açıklama istiyorum. Çok değil.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SnowilMagnifico View Post
    Onu bunu geçtim, 5 değil, 15 saat farm yapıyorum. Sürekli olarak slot değiştirip dropları değerlendiriyorum. Slotun 1 saatte attığı dropların değeri 700K'yı geçmiyor. 1 saat genie'nin bedeli 700K'ya eşit midir? Yahu BUS, MS falan geçtim, MP Rec atardı, onu da atmıyor.

Burada keriz silkeleme var. Bariz bir şekilde droplar her geçen gün adım adım düşürüldü. Sürekli konular açıldı yorumlar yapıldı, kimseden adam akıllı bir açıklama gelmedi. Dropların oranında değişiklik yok demesinler, salak değiliz, dün kastığımız ile bugün kastığımızın arasındaki farkı idrak edebiliyoruz. Ölü taklidi yapmayı bırakıp, adam akıllı bir açıklama istiyorum. Çok değil.
    Hocam bırak genieyi. Git çöp farmı yap. Ben saatte 8 m e kadar çıkıyorum.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by 42mermer1989 View Post
    Hocam bırak genieyi. Git çöp farmı yap. Ben saatte 8 m e kadar çıkıyorum.
    Eski sunucuda olmama rağmen çöp farm slotları asla boş olmuyor. Bir kere boş gördüm slota oturdum, 10 dakika sonra ks geldi. Ve benden daha seri bir şekilde nasıl skill atıp slotu hiç etti anlamak çok güç. Neyse ki oyundaki saçmalıkları takip edip gereğini yapan çok harika bir game master takımımız var.

Peşin not: Son cümlemdeki ironiye "kanıt ile cheat reports kısmına başlık açın" diye yanıt verecek yetkili varsa boşa vermesin. Kanıt sundum, başlık açtım, 2 ay olacak kontrol edilecektirde. Kabul edin artık, bu oyunu bizden olan Türkiye ayağını yürüten yetkililer umursamıyor, yapımcı mı umursayacak?

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SnowilMagnifico View Post
    Eski sunucuda olmama rağmen çöp farm slotları asla boş olmuyor. Bir kere boş gördüm slota oturdum, 10 dakika sonra ks geldi. Ve benden daha seri bir şekilde nasıl skill atıp slotu hiç etti anlamak çok güç. Neyse ki oyundaki saçmalıkları takip edip gereğini yapan çok harika bir game master takımımız var.

Peşin not: Son cümlemdeki ironiye "kanıt ile cheat reports kısmına başlık açın" diye yanıt verecek yetkili varsa boşa vermesin. Kanıt sundum, başlık açtım, 2 ay olacak kontrol edilecektirde. Kabul edin artık, bu oyunu bizden olan Türkiye ayağını yürüten yetkililer umursamıyor, yapımcı mı umursayacak?
    Sana katılıyorum. Adamı videoya aldım report ettim adamla konuştum ne kullandığını nereden aldıgını nasıl oldugunu kaç m kastığını her şeyi anlattı o konuşmaları da videoya aldım ama Pa****z isimli GM benimle DC den yok bu adam legal diye tartışmaya bile girdi. Ben de öyle mi peki kolay gelsin dedim.

Tags for this Thread