ardream ve base nin ne faydası var allah aşkına şu oyuna yıllardır oynuyorum Servere Bus ve GB sokmaktan ardream ve base mafyalarının ceplerini GB ile doldurmaktan başka ne işe yarıyor ? yıllardır şunun farkına varamadınız !![]()
ardream ve base nin ne faydası var allah aşkına şu oyuna yıllardır oynuyorum Servere Bus ve GB sokmaktan ardream ve base mafyalarının ceplerini GB ile doldurmaktan başka ne işe yarıyor ? yıllardır şunun farkına varamadınız !![]()
Ardream’ı kapatabileceklerini sanmıyorum, Steam ko açıldığında millet ardream char hazırladı 6 ay boyunca gelmeyince bayagı user kaybı yaşadı. düzenleme gelmesi konusunda hem fikirim ardreamda bus kasmak o kadar kolay degil destan sunucusunda bunu deneyebilirsin yeni sunucular harici eski servetlerden de Rosetta ve destan harici diğer sunucular da zaten bus para etmiyor, bence drop ratesi de düşünüldüğü kadar yüksek değil. Ardreamda pk dönüyor, iyi güncelleme ve etkinlik gelirse ardreamı uçurur, uçuracağını bildikleri için zaten güncelleme gelmiyor çünkü oyun ronark land haritası üzerine kurulu. Base için kapatılması konusunda haklısın hiçbir zaman pk dönmüyor.
Destan da 2 kişi baseyi esir almış. 45 level charlarını blood koymuş. Genie altı makro ile farm yapıyor. Base kadar gereksiz Bi map yok.
Ardream ise tamamen farm yeri
2si de kapatılıp, sadece 69 level için özel Bi map yapılmalı