Results 1 to 9 of 9

Thread: Item Drop +100%

Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Item Drop +100%

Selamlar,

Aklıma takılan bir husus hakkında başlık açma gereği duydum. DC Premium kullanan oyunculara özel stack olarak 10 defa DC Flash basımında Item Drop oranının %100 oranında arttırıldığı ibaresi yer alıyor. Basit bir düşünce ile bakıldığında %100 oranından da kaynaklı her kesilen mobdan en az 1 adet item drop almamız gerekiyor.

Fakat buna rağmen birçok kutu boş çıkıyor. Yani item drop yok, sadece coin çıkıyor. Bunun farklı bir algoritması mı var yoksa DC Flash basımından sonra beliren Item Drop +100% ibaresi tamamen bir yalan mı?

Senior Member
    İtemın düşme ihtimali %10 ise %20 oluyor . Basit olarak 10 kutudan 1 inde çıkma ihtimali varsa flash basılı değilken flash basınca 5 kutudan 1 inde çıkma ihtimali oluyor.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Kimlerle oyun oynuyoruz Ya Rabbim…

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Mevcut drop oranı ne ise %100 arttırır. Örneğin item düşme oranı %1'dir, %2 olur.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by RekSai1 View Post
    İtemın düşme ihtimali %10 ise %20 oluyor . Basit olarak 10 kutudan 1 inde çıkma ihtimali varsa flash basılı değilken flash basınca 5 kutudan 1 inde çıkma ihtimali oluyor.
    Örneklendirmeli açıklama için teşekkür ederim dostum.

Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Selam,

Mevcut drop oranı ne ise %100 arttırır. Örneğin item düşme oranı %1'dir, %2 olur.
    Açıklama için teşekkür ederim. Belirtilen +100% ibaresi genel bir oran artışı değil, mevcut düşme oranı üzerinden sağlanan artış.

Senior Member
    "Mevcut drop oranı" kimse bilmiyor

Senior Member
    ben denedim dc pre gold pre de 2 si arasında bence fark yok hatta gold pre buss trial falan daha çok atıyor

dc pre nin tek + yanı chitinleri falan fazla atıyor

açık konuşmak gerekirse çok param olsa dahi gold pre alırım : )

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by aykoxx92 View Post
    ben denedim dc pre gold pre de 2 si arasında bence fark yok hatta gold pre buss trial falan daha çok atıyor

dc pre nin tek + yanı chitinleri falan fazla atıyor

açık konuşmak gerekirse çok param olsa dahi gold pre alırım : )
    Evet, birçok platformda herkes Gold Premium'un daha avantajlı olduğunu söylüyor.

Exp öncelikli farm yaptığım için Exp Premium kullandığım dönemde drop oranı gerçekten çok cazipti. BUS ve MS drop oranı gayet iyiydi ve tatminkârdı. DC flash basılmamasına rağmen.

Şu anda DC Premium kullanıyorum ve gerçekten drop namına hiç tatmin edici bir noktası yok. DC flash basılsa bile en fazla drop Potion of Soul(mana pot) oluyor. BUS göremedim. MS ise 2-3 saatte bir tane.

Bir sonrakinde Gold Premium deneyeceğim. Bonusları ve paket içeriğinin yanı sıra farma olan etkisini çok merak ediyorum. Tabi o zaman kadar nerf gelmezse.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Gold prede gelen coins sadece %30 artıyor. Dc de %100. O iyi değil. Dc farkını burada anlıyorsun. Ayrıca pot vs de de dc farkı bariz belli.

Tags for this Thread