Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
    O yüzden elimizde ki cs leri satmıyoruz önümüzde ki hafta oyun içi takasla güzel itemler alabliriz

Banned
    Server
    KO -> Gordion
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by MesutBey_ View Post
    ilk gun +1nec +1belt +3 cs dusuren gecilmiyordu

2 tane pach geldi kac kisi ss alip paylasmistir nec belt cs dusurdum diye

oranlar dusurulmustur yada kaldirmislardir artik nec belt cs yok
    +1 Pala dayı sanıyorum ilk bu kutuları kırdıranlardan , CS +3 düşürdü , Diğer kişileri söylemiyorum bile 2 tane kırdırıp set +1 alan var Ama patchlerden sonra 1 kişi demedi Nec +1 aldım diye

Senior Member RyuunosukeMiyosaki's Avatar
    Nickname
    RyuunosukeMiyosaki
    Class
    Mage
    Clan
    illuminati
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Resmi bir açıklama gelmeden böyle bir şey olmasının olanağı yok arkadaşlar. İlk gün fazla çıkmasının nedeni çok sayıda kutunun kırılmasından kaynaklıydı. Gelen küçük yama ile bazı arkadaşlar kendi aralarında çıkardığı "Oranlar için geldi bu yama" muhabbetinden sonra kırma sayısında azalma olduğu için şuan fazla bir şey çıkaran görmüyorsunuz. Resmi açıklama yapılmadığı için oranlarda herhangi bir oynama yoktur.

İyi eğlenceler.

Quote Originally Posted by RyuunosukeMiyosaki View Post
    Merhaba,

Resmi bir açıklama gelmeden böyle bir şey olmasının olanağı yok arkadaşlar. İlk gün fazla çıkmasının nedeni çok sayıda kutunun kırılmasından kaynaklıydı. Gelen küçük yama ile bazı arkadaşlar kendi aralarında çıkardığı "Oranlar için geldi bu yama" muhabbetinden sonra kırma sayısında azalma olduğu için şuan fazla bir şey çıkaran görmüyorsunuz. Resmi açıklama yapılmadığı için oranlarda herhangi bir oynama yoktur.

İyi eğlenceler.
    bilgilendirme için teşekkürler..arkadaşların dediği gibi premium dragon box drobuna etki etmiyorsa bende birleşmeden önce eukoda 5992 cash alıp clientler birleşince dragon box kırdırıcam umarım neck,belt ya da cs atar

Senior Member gipin's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Athena
    Race
    Karus
    vurgunu vuran vurdu bu saatten sonra oran düşer ise kimse satın almaz oran düşmeside saçmalık olur
    Adaleti Adaletsizlikle sağlayamazsınız.Adaletin tecelli etmesi için merhamet gerekir.

Senior Member
    Nickname
    MesutBey
    Class
    Warrior
    Server
    US->Carnac East
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by gipin View Post
    vurgunu vuran vurdu bu saatten sonra oran düşer ise kimse satın almaz oran düşmeside saçmalık olur
    gostersene kac kisiye adam gibi item cikmis

+1 Ararat mi nedir cikiyor cop item

10 000 cash alip kirdiran var cika cika ibex crisis pot lar en iyisi denir

oranlar düştümü bilmem ama 5 tane kırdım. sonuç totalde 1 gb etmeyecek item. yani değmez .... yada bende bedevi şansı var

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Quote Originally Posted by HardPilot View Post
    oranlar düştümü bilmem ama 5 tane kırdım. sonuç totalde 1 gb etmeyecek item. yani değmez .... yada bende bedevi şansı var
    Tamamen şans işi bende de ibex pot ve old shio tears çıktı.Ayrıca dün kırdırdım.
    Bilgi en büyük güçtür

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Ben daha kırmadım. Oranları konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Benim arkadaş 3-4 tane silver gem kırar sos ve hero gibi droblar alırdı ben ise 40 tane silver kırardım hep çöp itemler. Yani buda buna benzeyebilir. Bu işler şanstır.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

alıcam 20 tane kırdırıcam ama öyle bir izlenim yaratıldıki sanki seri neck,cs atıyormuş gibi herkes kırdırdı kaç kişiye cs,neck çıktıki tamamen şans işi adam 3 tane kutu alıyor daha ilkinden cs çıkıyor,10k cash alıyor drop yok o yüzden şansına güvenen kırdırsın derim

Tags for this Thread