Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Question 15 Gündür hesabım Jr vote mağduriyeti sebebi ile inceleme bekliyor

Jrde kafasına göre 1m verip voteleyen art niyetli kişiler tarafından mağdur oluyoruz bununla ilgili olarak mağduriyetimin giderilmesi için hesabımın incelenmesi talebinde bulundum 15 gün oldu herhangi bir sonuç alamadım.

Cheat reports bölümüne 3 kez yazdığım için 4. kez spam yapmak istemedim.

Lütfen hesabımı inceleyin Jr vote sistemi yüzünden olan mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Jr vote sistemi art niyetli olarak kullananlar yüzünden forumda çare arıyoruz.

Lütfen hesabımı inceleyiniz teşekkürler

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam.

Hesabınızla ilgili inceleme talebiniz varsa destek sistemine, sebepsiz ya da haksız vote başlatanı şikayet etmek istiyorsanız kanıtınızla birlikte Cheat Reports bölümüne yazmalısınız.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Selam.

Hesabınızla ilgili inceleme talebiniz varsa destek sistemine, sebepsiz ya da haksız vote başlatanı şikayet etmek istiyorsanız kanıtınızla birlikte Cheat Reports bölümüne yazmalısınız.

Rica ediyorum artık mağdur etmeyin inceleyin hesabımı gerçekten suistimal ediliyor
    Merhaba,

Bu gibi şikayetlerinizi forumlarımızda bulunan "Cheat Reports (CR) " bölümüne yazarak oyun içi yetkililerimizin incelemesine yardımcı olabilirsiniz:

Cheat Report: http://forum.nttgame.com/forum/forum...#axzz392wUpW9Y

Gerekli kanıtları da verdiğiniz durumda, konu ile ilgili değerlendirmeler yapılacaktır.

Saygılarımızla,

Senior Member
    Lütfen yardımcı olurmusunuz Destek bölümü de cheat reporta yönlendiriliyor kim çözecek bu sorunu mağdurum @Patheoz;

Junior Member
    insanlar neden durduk yere votelesın

Banned
    afk kalmasaydın iyi olmuş.

Tags for this Thread