Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Exclamation artık dayanılmaz bir hal aldı kusura bakmayın yetkililer ilgi bekliyorum

27 eylülde oyundayken dc yedim tekrar oyuna girmeye çalıştığımda şifremin hatalı olduğu uyarısı aldım şifremi değiştirmediğim halde res gel bakım oldu akabinde portal birleştirmesi falan sonrasında site bir gün gelmedi zaten oyuna girmeye çalıştığımda hala şifremin yanlış olduğu uyarısını aldım ticket attım yanıt gelmedi sonra konulara baktım hesap güvenliği için farklı iplerden giriş yapılan çarlar blocklanmıştır yazılmış.evet güzel bir ilgi portal birlemişindeki bi açığı gidermek adına karakteri blocklamak mantıklı sabırlı bi şekilde 08.10.2013 tarihine kadar sabah karaktere giriş yapmayı denediğimde blockun kalkmıs oldugunu fakat şifre yanlıs uyarısı aldım.ee zaten hesabım 27 sinde baska birinin eline geçti sitedeki açık yüzünden bu durumda benim çarımın giriş bilgisi bende değil baska bir kullanıcıda mevcutt ilgilenirsenizz sevinirim ticket attım fakat bana siteden şifremi unuttum kısmından yapmam konusuda cevap geldi tabiki denedim bunu This E-mail address is not registered. bu uyarıyı aldım ilgilenirsenizz sevinirim cevap bilgi bekliyorum çarın id:esanbat server:destan karakter:SoulSlayer

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Büyük ihtimal hesabınız çalınmış. Geri almak için aşağıdaki şekil destek bileti atmalısınız.

-Hack Tarihi:

-Hacklenen hesap ismi:

-En az 2 karakter adı:

-Sunucu Adı:

-Hesabın gizli soruları ve cevapları:

-En Son Ödeme Bilgileri:

-En Son PUS Aktiviteleri:

-Doğum Tarihi:

-Son kayıt edilen Premium paketin ilk günü:

- Hesaba Kayıtlı E-Posta Adresi:

Yukarıda belirtilen gerekli bilgileri doğru şekilde tarafımıza sağladığınız takdirde e-posta adresiniz değiştirilecektir.

- Yeni E-Posta Adresi: Lütfen sadece sizin sahip olduğunuz, kullanıma açık, erişiminizin olduğu, başka bir hesap adı altında sistemimize kayıtlı olmayan, geçerli, aktif, güncel ve içerisinde nokatalama işareti ( nokta, virgül, alt çizgi, üst çizgi, eksi, tire, ünlem, soru işareti vs vs ) barındırmayan bir E-posta adresi belirtiniz.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Junior Member
    knight bi açığından dolayı kaynaklanan bu sorundan dolayı benim illaki ticket mi atmam gerekiyor sizin yazdıgınız bilgileri doldurup direk ticket mi atıcam
    herhangi bir yazı yazmama gerek varmı

Banned
    Nickname
    GentlemanBossTMF
    Class
    Mage
    Clan
    JustPlay
    Server
    Atlantis
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by karacabey16 View Post
    knight bi açığından dolayı kaynaklanan bu sorundan dolayı benim illaki ticket mi atmam gerekiyor sizin yazdıgınız bilgileri doldurup direk ticket mi atıcam
    herhangi bir yazı yazmama gerek varmı
    Merhaba MGAME ve NTTGAME Yöneticileri
    Ben hacklenen karakterler üzerinde restorasyon işlemi üzerinde çalıştığınızı biliyorum.Benim karakterim hackerler tarafından saldırıya uğradı ve tüm eşyalarım(itemlerim) çalındı.Ben karakterimin restorasyon işleminden yararlanmasını rica ediyorum.Hesap bilgilerim aşağıdadır
    Diyerek Yukarıda istenilen bilgileri vererek ticket atmalısın. Başka bir yazı yazmana gerek yok
    Geçmiş olsun

Junior Member
    eyw sagolasın da nightin kendi acıgından dolayı oldu bu 27 eylülde portal birleşimi sebepli yanii kendilerinin düzeltmesi gereken bişe nese yinede sagol ben ticketi attım dediğin gibi yukardaki bilgileride girdim

Junior Member
    1659704 ticket numaram ilgilnirseniz sevinirim

Tags for this Thread