Results 1 to 6 of 6

Thread: Bann

Bann

Sebepsiz yere bann attiginiz hesabin icin bana bir kanit sunmaniz gerekiyor.
    Okcu charimla pet alip oto kutu aldim pot parasi cikartmak icin +8 kasiyodum biri gelip sende koxp var dedi bende koxp olmadigini soyledigim halde benimle ugrasti ve video aldigini soyledi onun uzerinde 5dk sonra normalden 10 dk dir burdayim bana gorev yaptirtmiyo koxp var dedi ne diyon sen ya dedigimde ksc aldim bann yiyceksin diyip gitti 2 gun sonra hesap bann yedi. Bana boyle sacma sapan bi bann atmak hakkimi yemek hangi meshebe sigar bana bir kanit sunun ya kanit !
    Last edited by NightOwl; 01-18-2022 at 02:57 PM.

Herhangi biri video aldı diye ban yememişsindir diye düşünüyorum.

Bilet attın mı husus ile ilgili ?

Attıysan gelen cevabı beklemek dışında yapabileceğin bir durum yok.

Atmazmiyim hocam. Ama cevap uzgunuz guvenlik acisindan size bu konuda Ama hakkimi helal etmiyorum haksiz yere bann yedim ve arastirilmiyor bile
    Last edited by NightOwl; 01-18-2022 at 02:57 PM.

Quote Originally Posted by ulturaaslan34 View Post
    Atmazmiyim hocam. Ama cevap uzgunuz guvenlik acisindan size bu konuda Ama hakkimi helal etmiyorum haksiz yere bann yedim ve arastirilmiyor bile

Gm ler oyuncu banlamaktan keyif almıyordur ki.

Bu bağlamda ispat olmadan hiçbiri herhangi bir oyuncuyu olmayan bir şeyden ötürü banlayamaz.

Bu bağlamda yapabileceğim veya söyleyebileceğim bir durum yok.

Herhangi bir illegal bir aktiviteye karışmadığını ve kesinlikle emin olduğunu düşünüyorsan hukuki bir süreç başlatabilirsin.

Moderator NightOwl's Avatar
    Selam,

Öncelikle kullanmış olduğunuz üslubu değiştirmelisiniz, burası resmi bir forum. Aldığınız ceza hakkında itiraz edebileceğiniz tek yer bilet sistemi, foruma konu açmanız cezanızı kaldırmaz. Bilet göndererek itiraz etmeniz neticesinde hesabınız detaylı bir şekilde tekrar incelenir ve tarafınıza nihai karar iletilir. Ayrıca ekibin kanıt sunma zorunluluğu bulunmuyor. Bu durumlara rağmen itirazınız devam ediyor ise yasal yollara başvurabilirsiniz, söylediğim gibi forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.

Junior Member
    gecmıs olsun hukuki surece gitceksin haklıyım dıyorsan

Tags for this Thread