Results 1 to 4 of 4

Question Aldığım ceza hakkında

Usko ya sadece gece saat 2 deki bdw ye katilmak için giriyorum. Yani toplamda 10-15 dakikalık bi süreye tekabül ediyor. Ben ne hikmetse macro kullanmışım 10dakika için. Gelen cevap "Sistemimizde yapılan incelemelerde "Macro" kullandığınız tespit edildiği için karakteriniz disiplin zindanına gönderilmiştir." Kullanmak istesemde kullanamam ne macro mouse ne macro klavyem ne de yazılım var bilgisayarimda. Oyunda basilan tuşlar ne zaman girdiğim çıktığım bellidir araştirilsa zaten belli olur ama 999cash satmak için önüne geleni at hapse gitsin çok güzel iş ya. Emeğimize yazık oluyor başka bişey değil. Bitane işine bağlı çalışan varsa araştirir ve görür bu olayı. Her türlü taramaya da razıyım. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum..
    Last edited by DizzyMask; 12-06-2021 at 10:34 PM.

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

Destek ekibine itiraz bileti attıysanız hesabınız ikinci kez incelenmiş sonuç yine aynı ise karar değişmemiştir. Bundan sonraki süreçte bilgisayarınıza format atıp oyun hayatınıza devam etmenizi öneririm, geçmiş olsun.

sayın moderatörüm kim inceliyosa yanlış inceliyor demekki imkansız diyorum böyle bişey olması ya her türlü taranmış sistemim var macro lu hic birseyim yok böyle bişey cok saçma yahu. bu tarayan arkadaşi çok merak ediyorum

Moderator NightOwl's Avatar
    Quote Originally Posted by mactube1234121 View Post
    sayın moderatörüm kim inceliyosa yanlış inceliyor demekki imkansız diyorum böyle bişey olması ya her türlü taranmış sistemim var macro lu hic birseyim yok böyle bişey cok saçma yahu. bu tarayan arkadaşi çok merak ediyorum
    Selam,

İncelemeler detaylı bir şekilde yapılır ve daha sonra bilet üzerinden nihai karar iletilir. Buna rağmen itirazınız devam ediyor ise dilerseniz bir bilet daha gönderebilir veya yasal yollara başvurabilirsiniz.

Tags for this Thread