Quote Originally Posted by has_DlvApKcB View Post
bugün başımdan geçen bir olayı kısaca anlatmak istiyorum, belki faydalı olur ve benim düştüğüm hataya düşmezsiniz
oyun içinde acil item alım satımı yapan kişileri çoğu kişi biliyordur. şimdi olay şu şekil başladı
oyuncunun nick yazmak doğru olmaz (eğer nick yazmam uygunsa yazabilirim ss aldım) bir user pm attı bana şu mobdan şu şekil de teeth of devil itemi düştü diyor.
buraya kadar herşey iyi güzel sonrasında bu itemin fiyatı acilcilere sormamı rica etti,
bende 1 tane acilciden fiyat alıp bu usere yazdım.
sonra bu itemi senin elindeki itemle veya başka bişile takas edelim dedi
ilk başta tabiki eski oyuncu olmama rağmen bu işte bir bit yeniği olduğunu düşündüm ve
tek bir acilcinin lafı ile iş yapmam bir kaç kişiye daha sorup araştırayım dönerim ben sana dedim (oda tabiki acelem var falan diyince dahada şüpelendim)
rahat 5 acilci user den fiyat aldım hepsi ortalama aynı rakamları veriyor 1.5gb 2gb arası
(tabi hepsi kendi adamı veya hepsi kendi charı vb organize bir oluşum), nettende baktım bu fiyat aralıkları sayfalarda yazıyor,
çoğu kişi bu itemin fiyatını bilmiyor (hatta ne işe yaradığınıda bilmiyor bende bunlardan biriyim) yeni başlayan kişiler zaten hiç bilmiyor.
bu organize dolandırıcıların tuzağına ben bile nasıl düştüğüme inanamıyorum, eski userlerden olmama rağmen beni bile ağlarına düşüren ve oyundan soğutan hatta neredeyse oyunu bırakma aşamasına kadar getiren bu kişilerin bu oyuna ne kadar zarar verdiğinin farkındamısınız.
yeni başlayan kişleri de bu şekilde oyundan soğuttukları için;
knight online hiç bir zaman eski görkemli günlerini tekrar kavuşamayacak, bunun bir çok sebebi var en basidi oyunu bir gelir kaynağı olarak görmeleri..
saygılarımla
kardeş ne anlatıon sen