Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
    Senior Member
    pazarda acil yazanın minimum 5 gün ban yemesi lazım . midem kaldırmıyor maradona geçmeye artık . pazar sistemi radikal şekilde tekrar düzenlenmelidir.

Senior Member
    Quote Originally Posted by has_DlvApKcB View Post
    bugün başımdan geçen bir olayı kısaca anlatmak istiyorum, belki faydalı olur ve benim düştüğüm hataya düşmezsiniz
    oyun içinde acil item alım satımı yapan kişileri çoğu kişi biliyordur. şimdi olay şu şekil başladı
    oyuncunun nick yazmak doğru olmaz (eğer nick yazmam uygunsa yazabilirim ss aldım) bir user pm attı bana şu mobdan şu şekil de teeth of devil itemi düştü diyor.
    buraya kadar herşey iyi güzel sonrasında bu itemin fiyatı acilcilere sormamı rica etti,
    bende 1 tane acilciden fiyat alıp bu usere yazdım.
    sonra bu itemi senin elindeki itemle veya başka bişile takas edelim dedi
    ilk başta tabiki eski oyuncu olmama rağmen bu işte bir bit yeniği olduğunu düşündüm ve
    tek bir acilcinin lafı ile iş yapmam bir kaç kişiye daha sorup araştırayım dönerim ben sana dedim (oda tabiki acelem var falan diyince dahada şüpelendim)
    rahat 5 acilci user den fiyat aldım hepsi ortalama aynı rakamları veriyor 1.5gb 2gb arası
    (tabi hepsi kendi adamı veya hepsi kendi charı vb organize bir oluşum), nettende baktım bu fiyat aralıkları sayfalarda yazıyor,
    çoğu kişi bu itemin fiyatını bilmiyor (hatta ne işe yaradığınıda bilmiyor bende bunlardan biriyim) yeni başlayan kişiler zaten hiç bilmiyor.
    bu organize dolandırıcıların tuzağına ben bile nasıl düştüğüme inanamıyorum, eski userlerden olmama rağmen beni bile ağlarına düşüren ve oyundan soğutan hatta neredeyse oyunu bırakma aşamasına kadar getiren bu kişilerin bu oyuna ne kadar zarar verdiğinin farkındamısınız.
    yeni başlayan kişleri de bu şekilde oyundan soğuttukları için;
    knight online hiç bir zaman eski görkemli günlerini tekrar kavuşamayacak, bunun bir çok sebebi var en basidi oyunu bir gelir kaynağı olarak görmeleri..
    saygılarımla
    kardeş ne anlatıon sen

Member DropRATE's Avatar
    Nickname
    RateSuccess
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad
    Knight online bence eskiye nazaran kat ve kat daha iyi durumda. Bu tip durumlarda pazar sc niz yoksa bile. Premiumunuz varsa pricedan itemin değerini kontrol edebilirsiniz. Yada premium olan bir arkadaşınızdan bakmasını rica edebilirsiniz. Geçmiş olsun.
    "En büyük savaş , cahilliğe karşı yapılan savaştır." M.KEMAL ATATÜRK

Junior Member
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Gerçerli kanıtlar ile birlikte Cheat Reports bölümüne bildirebilirsiniz.

Davranış kurallarında bu durumun cezası bulunmaktadır.

öncelikle bilgilendirme için tşk ederim cheat report kısmında konuyu bildirdim.
    merak ettiğim;
    kanıt derken kişilerin yazışmaları sistemsel kayıtlarda incelemeler sonucu görünüyormu, yoksa bu yazışmalarınmı resmini çekmemiz mi? gerekiyor.
    ben konuştuğum kişilerin pm leri yani oyuncu nicklerini biliyorum (ama o an yazışmaların resmini çekmeyi akıl etmedim)
    pm den (oyuncu nick'inden ) yola cıkarak şikayette bulundum.
    sistemde komuşma kayıtları eğer görünüyorsa başka bişi yapmama gerek yok sanırım, oyunda ki yazışmalarda herşey ortada.

cheat report dan kendi oyuncu nickmi ve acilcilerin yanıltıcı fiyat verdiği oyuncu pm nicklerini ve tradeden işlem yaptığım kişinin nick'ini ayrıntılı bir şekilde yazdım. eğer bu bilgiler yeterli değilse, başka yapacak bişeyim malesef yok.

Quote Originally Posted by has_DlvApKcB View Post
    öncelikle bilgilendirme için tşk ederim cheat report kısmında konuyu bildirdim.
    merak ettiğim;
    kanıt derken kişilerin yazışmaları sistemsel kayıtlarda incelemeler sonucu görünüyormu, yoksa bu yazışmalarınmı resmini çekmemiz mi? gerekiyor.
    ben konuştuğum kişilerin pm leri yani oyuncu nicklerini biliyorum (ama o an yazışmaların resmini çekmeyi akıl etmedim)
    pm den (oyuncu nick'inden ) yola cıkarak şikayette bulundum.
    sistemde komuşma kayıtları eğer görünüyorsa başka bişi yapmama gerek yok sanırım, oyunda ki yazışmalarda herşey ortada.

cheat report dan kendi oyuncu nickmi ve acilcilerin yanıltıcı fiyat verdiği oyuncu pm nicklerini ve tradeden işlem yaptığım kişinin nick'ini ayrıntılı bir şekilde yazdım. eğer bu bilgiler yeterli değilse, başka yapacak bişeyim malesef yok.
    Konuşmaların fotoğrafını çekmek lazım idi.

Aynı olaydan ben mağdur oldum dün ilgili yere konu açtığımda bana kanıt sunmamı istiyorlar nickleri veriyorum aramızda ki ticaret kayıtları ve pm kayıtlarını ntt göremiyor'da benim pmlerin hepsini ss çekmemi bekliyormuş. Bu şekilde kişilerin ekmeğine yağ sürüyorlar çünkü kişi beni sürekli altar3 den 2 ye geçmeme mecbur bırakıyor pazardaki reel fiyatı göreyim diye fakat a2 de de organize çetenin pmlerine denk geliyorum sonra a3'e geçiyorum pmler gidiyor. Aklıın ucuna gelmez pmlerin sslerini almak ama 2-3 kişinin nicklerini kaydettim. Bunlar neden yeterli değil?

Senior Member cortexmi's Avatar
    Nickname
    Cortex
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    WrathofOrcArchers
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    Karus
    Pazar sc ve price diye bir sistem var kardeş üzüldüm adına gecmiş olsun

Adamlar draki pendant veriyor pazar sc var ama A.C.D nin ne kadar para ettiğini bilemedim çok eski oyuncuyum, nostalji olsun biraz zevk alalım diye girdik oyuna böyle organize şekilde dolandırıcıların oyunu katlettiğini düşünemedim.

Tags for this Thread