Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Junior Member eagle5's Avatar
    Nickname
    EphyraS
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RaPSoDiaN
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus

Unhappy Launcher Hatası Alıyorum Acil Çözüm lütfen

Merhabalar Keyifli Günler.

Client'i güzel başta yüklüyorum patch atıp oynuyorum farm pk event vs. ilk girişim sorunsuz oluyor harika gidiyor.
    lakin bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra bu hatayı alıyorum ve oyuna giremiyorum tekrar baştan sil yükle yapmam gerekiyor sürekli en ufak bi elektrik kesilmesinde veya pc yi kapatıp açmam da launcher'den bu hatayı alıyorum orjinal lisans windows 8.1 pro 64 bit kullanıyorum anti virüs defender windows update vs hepsi kapalı neden bu hatayı alıyorum bilmiyorum ve çözümü nedir bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler.
    Last edited by eagle5; 11-15-2021 at 09:42 AM.

Uyumluluk problemi gibi gözüküyor uyumluluk ayarlarına bakar mısın ? orada ki uygun işletim sistemini seçip kontrol etmen gerekiyor olabilir.Aynı zamanda oturumunun yönetici hesap olmasına dikkat et.
    Last edited by WolverineRevengee; 11-15-2021 at 10:03 AM.

Nickname
    EphyraS
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RaPSoDiaN
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    uyumluluk sorunlarını denedim yine düzelmedi ve oturumum yönetici hesabı ki sıfırdan formatlayıp tekrardan kurmama rağmen bu hatayı alıyorum yetkili birinin gerekirse uzaktan bağlantı yoluyla bu sorunumu çözmesine olanak var ise yardımcı olabilir mi ? veya bilgisayardan iyi anlayan bi player arkadaşımızın

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by eagle5 View Post
    uyumluluk sorunlarını denedim yine düzelmedi ve oturumum yönetici hesabı ki sıfırdan formatlayıp tekrardan kurmama rağmen bu hatayı alıyorum yetkili birinin gerekirse uzaktan bağlantı yoluyla bu sorunumu çözmesine olanak var ise yardımcı olabilir mi ? veya bilgisayardan iyi anlayan bi player arkadaşımızın
    Uyumluluk olayını launcher.exe için mi denedin yoksa knightonline.exe için mi?

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

Öncelikle işletim sistemi kaç bit onu sorayım ve eğer 32 bit ise 64'e yükseltme şansınız varsa format atarak 64 bit kurmanızı tavsiye ederim.

Eğer sistem 64 bit ise .Net Framework ve Visual C++ sürümlerinizi kontrol edin, sürücülerinizi güncelleyerek deneyin.

Nickname
    EphyraS
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RaPSoDiaN
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Sariaslan View Post
    Uyumluluk olayını launcher.exe için mi denedin yoksa knightonline.exe için mi?
    ben her ihtimale karşı garanti olması adına 2sinide uyumluluk sorunları olmasın adına ekledim

Nickname
    EphyraS
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RaPSoDiaN
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by DizzyMask View Post
    Merhabalar,

Öncelikle işletim sistemi kaç bit onu sorayım ve eğer 32 bit ise 64'e yükseltme şansınız varsa format atarak 64 bit kurmanızı tavsiye ederim.

Eğer sistem 64 bit ise .Net Framework ve Visual C++ sürümlerinizi kontrol edin, sürücülerinizi güncelleyerek deneyin.
    orjinal lisans 8.1 pro 64 bit yeni formatlı şuan bi dediğiniz visual c++ sürüm güncellemelerini ve sürücü güncellemelerini deneyeyim eğer hala bu hatayı almaya devam edersem konu altına belirtirim.

Nickname
    EphyraS
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RaPSoDiaN
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhabalar,

malesef hala aynı driverleri ddu ile silip baştan güncel sürüm yükledim cc++ all in one indirip eskilerini silip hepsini tekrar yükledim client silip baştan yükledim başta girdi evet ama bilgisayarı kapatıp açınca tekrar bu hatayı aldım pc yi kapatınca neden böyle oluyor anlam veremiyorum

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by eagle5 View Post
    malesef hala aynı driverleri ddu ile silip baştan güncel sürüm yükledim cc++ all in one indirip eskilerini silip hepsini tekrar yükledim client silip baştan yükledim başta girdi evet ama bilgisayarı kapatıp açınca tekrar bu hatayı aldım pc yi kapatınca neden böyle oluyor anlam veremiyorum
    CMD yönetici olarak çalıştırın sfc /scannow komutunu yazıp enter'a basın ve dolmasını bekleyin, dolduktan sonra bilgisayara bir res atıp öyle deneyin tekrardan.

Olmazsa başlat aramaya Geliştirici yazın ve Geliştirici Ayarları'na tıklayın, burada Geliştirici Modu'nu açın ve gelen uyarıya evet deyin yine bir res atıp deneyin.

Nickname
    EphyraS
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RaPSoDiaN
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    CMD yönetici olarak çalıştırın sfc /scannow komutunu yazıp enter'a basın ve dolmasını bekleyin, dolduktan sonra bilgisayara bir res atıp öyle deneyin tekrardan.

Olmazsa başlat aramaya Geliştirici yazın ve Geliştirici Ayarları'na tıklayın, burada Geliştirici Modu'nu açın ve gelen uyarıya evet deyin yine bir res atıp deneyin.
    hala düzelmedi bi uzak bağlantı vs. yapıp kontrol edebilecek deneyimli birisi var ise kontrol edebilir mi ? bağlanamıyorum hiç bir şekilde oyuna sürekli client sil baştan yükle sil baştan yükle yapmaktan bıktım her pc kapatıp açmamda aynı işlemi yapıyorum gına geldi artık

Tags for this Thread