Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Thumbs up Ardream Karakterlerin Base'ye Girmesi Hakkında

Evet ben bir gariban Base oyuncusuyum ve sözüm ne Ardream nede Base oyuncularınadır; Sözüm saygıdeğer oyun yöneticisi arkadaşlaradır. Basede çok az oyuncu olduğu malumunuzdur ancak genede oynayan kişiler vardır.. Ardreamcı arkadaşlar hem Ardreamın nimetlerinden yararlandığı gibi (Atross-Lyot-Farm-Pk-vs) gelip birde Basenin nimetlerinden yararlanması açıkçası zoruma gitmektedir. ve hatta birleşip gelip biz bir avuç oyuncuya kendi mekanımızda rahat vermemektedir.. Biz nasıl 70 lwl olmadan Cz ye giremiyorsak Cz nin nimetlerinden yararlanamıyorsak Ardreamcı arkadaşlarında Baseye girme hakkı yoktur.. Bu nedenle Base girişinin +60 lwl olmasını talep etmekteyim... Bu arkadaşların beni topa tutacağı kesindir ancak olması gereken budur... Saygılarımla...

Junior Member
    Abi millet pkya adam arıyor base ardream cz dolsun diye sen istemiyorsun, büyük ihtimal farm atıyorsun seni darlıyorlar bu yüzden istemiyorsun. Farm atmıyor olsan 69 lvl bi pk çarıyla ardream çarını rahat kesen lazım. O yüzden şimdi pk atıyorum ne farmı deme de. Ayrıca engellense bile adam 69 a çar kasar ki çok da kolay kasar bence.

Çok bencilce bir istek bence tamamen kendini düşünmüşsün benim yorumum.

İlk defa böyle bir istek gördüm açıkcası ve bana saçma geldi. Çünkü baseyi seven bir oyuncu olarak ardreamcılarla anlaşıp basede pk atıyorduk hatta asas olunca item farkıda kapanıyordu ''scaled skin'' skli olduğu için ve çok keyifli pk'lar atıyorduk bundan bir yıl önce açıkcası pek olumlu bakamadım.

Senior Member
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Beklenen ilgiyi görmeyen ve yeni sunucularda Ronark Land Base açılmamasını sağlayan sistemin, eski sunuculardaki bu saçma yeri kapatması gerektiğini düşünüyorum.Oyunu 83 oynamayacak adamın tercihi zaten 59 Ardream olup ona göre karakterini güçlendiriyor."Aman 69 char yapayım, mytril alayım, dragon seti alayım RLB oynayacagım" diye yırtınan bir kitle yok.Karakterini 59 Level yapıp ardream'de oynayan adam, canı sıkılırsa RLB geçebiliyor, ama özel olarak 69 Levelde kalıp RLB'de oynayan adam RLB harici bir yere gidemiyor ee haliyle adamlar 59 Levelde bırakıyorlar karakterleri.

Tags for this Thread