Results 1 to 5 of 5

Thread: Zindan hatalari

Junior Member

Exclamation Zindan hatalari

Atillada oynuyorum ve illegal hiçbirsey kullanmadım ama butun oyuncularımı zindana atmışlar bunun sebebi ne olabılır ne yapmam lazım
    NigK0, MelK0, MeDyumHoCA, WarK0, EmrK0, birkac oyuncum daha var lutfen yardımcı olun ben oyun icinde hicbir program kullanmadim bu oyuncularla kesınlıkle.

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Hs programı kaldırıldı, yerine Xincode geldi, illegal bir durum yok ise bence artık yaşamazsınız böyle bir şey..
    Last edited by SpirosVondas; 09-30-2013 at 05:29 PM.

Junior Member
    7 senedır bu oyunu oynuyorum ve bırsuru oyuncum var ama pc de hıcbır program yok gercekten kımı pazarkuruluyken gıttı kımı ex kasarken gıttı pc antıvırus pog ramı da var kaspersky taratıyrumda hep ama bu nasıl oluyo anlamıyorum lutfen yardımcı olun Allah rızası ıcın her bırını cıkarmaya 30 tl ıstıyolar oda hepsıne 200tl yapıyo nerdeyse o paraya kes alırım ben yardım edın

Senior Member RyuunosukeMiyosaki's Avatar
    Nickname
    RyuunosukeMiyosaki
    Class
    Mage
    Clan
    illuminati
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    [QUOTE=husotas;242156] 7 senedır bu oyunu oynuyorum ve bırsuru oyuncum var ama pc de hıcbır program yok gercekten kımı pazarkuruluyken gıttı kımı ex kasarken gıttı pc antıvırus pog ramı da var kaspersky taratıyrumda hep ama bu nasıl oluyo anlamıyorum lutfen yardımcı olun Allah rızası ıcın her bırını cıkarmaya 30 tl ıstıyolar oda hepsıne 200tl yapıyo nerdeyse o paraya kes alırım ben yardım edın[/QUOTE]

Kaç tane karakteriniz var veya kaç tane bilgisayardan giriyorsunuz

Junior Member
    IGedouStatueI nıcklı karakterım hala hapıste oturan karakterı hapse attınz hıc bır ek program acık olmamasına rağmen ve hala hapıste !!!!!!!!
    Last edited by zameti; 10-03-2013 at 03:59 AM.

Tags for this Thread