Ee belki adam 2019'da değilde 2022 yılında oyuna başlamak istiyor ? Verdiğiniz örnek cidden aşırı saçma.
Ayrıca dediğin itemleri yapmak için , işsiz olman gerekiyor günlük 8-10 saat bahçe farmı yapıp tüm etkinliklere girmen gerekiyor yoksa ZOR ( argo kullanmak yasak olmasaydı 3 kelimeli başka bir kelime yazabilirdim ) yaparsın.
İşinde gücünde bir insan , akşam 21:00'da oyuna girip 2-3 saat oyununu oynayıp çıkan insanlar bu dediğin itemleri yapamaz . Herkes sizin gibi değil , 7/24 oyunda vakit harcayamıyor.
Last edited by DonJose; 09-18-2021 at 12:30 PM.
Ya arkadasım,serverlar canlı.Bak ben premiumlu etkinlik saatlerinde siriusta oyuna giremiyorum.Keza altar-vega da güzel pk var.Rosetta-Destan'ın durumu kötü degil.Her isteyen icin 2 senede 1 server acılırsa bu markanın otoritesi sarsılmaz mı?İnsanlar emek emek ugrasıyor charları icin,bulundukları serverda güzel pk lar atabilmek adına.Hop yeni server getir,oyuncu azalsın,adamın hevesi kursagında kalsın.Böyle sacmalık olamaz.Yine söylüyorum,yeni server gelirse bende gecerim ama oyun bu denli canlıyken şuan böyle bir aksiyona gerek yok diye düşünüyorum.
Yahu ne otoritesi ?
Nttgame , bu oyunun yayıncılığına 2012 yılında başladı .
Hatırlar mısın bilmiyorum ama 2012-2015 yılları arasında neredeyse yılda 2 defa server açılıyordu .
Daha sonra steam açıldı 2016 başlarında . Ardından 5 ay sonra uskoya olympia serveri açıldı .
Yetmedi ardından 7 ay geçti uskoya manes-akara sunucuları açıldı .
2 yıl geçti altar-vega-sirius sunucuları açıldı.
O zamanlar otorite sarsılmadıda niye şimdi sarsılıyor peki ? Senin günlük 10 saat farm yapıp emek verdiğin çar , yeni server açılınca değer kaybedeceği için mi acaba ?
Home office calısıyorum.Evet vaktim bol.Tabi ki oyuna cok vakit ayıranla az vakit ayıran bir olamaycak.Ki bunu görüyoruz,kiminin parası kiminin zamanı.Yeni server acılsada oyuna 2-3 saat vakit ayıranlar,ayak altında paspas olacaklar.MMO nun olayı bu zaten.Sen neyi savunuyorsun?
Ya ben oyuna zaten para yatırmamısım.Gene dizerim char yeni serverda.NTTGAME'de bişeylerin farkına vardı bana kalırsa.Sürekli sürekli yeni server acmak ne onlara ne oyuncuya iyi geldi.Sen burda istedigin kadar yaz.Bu kadar oyuncu varken hic mantıklı bir hareket olmaz.Yeni server gelirsede dedigim gibi ayak altında paspastan öteye geçemezsin.
Şimdi şu örneklemeden gidelim .
18 eylül 2021 itibariyle sirius sunucusuna 83 ringli çar ve eser miktarda itemle başlayan birini düşünelim.
Bu adam günlük sadece 2-3 saat oynayacak .
2-3 saat içinde ne yapacak peki ? 30 dakikasını jr'ye ayıracak kalan 2 saatinide farm yapacak değil mi ?
ortalama farm slotları saatlik 5 m bırakıyor ( baskını şusu busu ) 2 saatte bu adam 10 m kasacak . Yani günlük farm getirisi 10 m , jr'ye girmişti , jr'den de 10 m kazanç sağlasa bu adam çara günlük max 20 m koyabilecek ( en iyi ihtimal ) ay sonunda bu adam 6 gb kazanç sağlamış olacak ki bunun en az zaten 3 gb'si pusa gidecek adama 3 gb kalacak itemlerini geliştirmesi için.
Lütfen söyle bana her ay 3 gb koyacak adam çarını nasıl geliştirebilsin ?
Ama yeni sunucu açılınca bu olay farklı.
Çünkü yeni serverde aynı şeyi yapan adam , diğerleriyle nispeten eşit seviyede başladığı için diğer paralı ve çok daha fazla emek veren oyuncularla arasında uçurum fark olmayacak ve oyundan daha iyi zevk alabilecek.
Fark işte bu kadar basit , neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ?
yeni server açılsada açılmasada şuan oynayan kitle belli oyunda vakit geçirmeye oynayan kitle ise yeni server hazirligi yapip ona göre yatirimini stokluyor kisacana ntt ne zaman yeni server açarsa o oynayan kitle bile yeni servera gececeğinden boşa biz memnunuz demenize gerek yok![]()