Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 171 to 180 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by byahmet59 View Post
    Bunlar istiyor ki ; 2025 yılına kadar yeni server gelmesin , biz elimizdeki 6-7 basamak değerinde itemlerimizi kaar koyup satalım , zarar etmeyelim istiyorlar ama hepsi büyük patlayacak.

Ntt ve Mgame bir oyun şirketi ve her şirkette olduğu gibi amaçları para kazanabilmek . Sonuç olarak Yeni serverin gelmesi hem oyuncular açısından hem de şirket açısından bir şekilde zaruri olacak ve oluyorda.

2022'nin ilk aylarında yeni server gelince bunların yüz ifadesini görmeyi o kadar çok istiyorum ki,anlatamam...
    yeni sunucu yok. oyuna başlıcaksan altar-vega-siriusta bifrost-krowaz-utc falan yok onları istemiyosan bu 3 sunucudan birinde başla.

krowaz filan seviyosan bu 3 sunucu dışındaki sunuculardan birini seç başla

başarılar

Senior Member
    Quote Originally Posted by rekreb422 View Post
    .Sirius acıldıgında 6400 cash alarak basladım.Suan hala devam ediyorum.Oyuna 1 kurus dahi yatırmadan 9 raptor / 3x8 2x7 Dragon / 3 opal / 3pe / 3 sos / dual 3 heros /Neck 1 / WDN 3 / 83/5 2.3M np yaptım.Catır catır pk'da atıyorum,farmda atıyorum.Tabi ki bu itemleri serverın 5. ayında yapanlar vardı.Yeni server gelsin,o adamlar yine aynı seviyeye erkenden gelecekler ama ben de yine aynı seviyeye gelecegim,sen yine sefil sefil aglayacaksın.Bu oyunda bu zamana kadar bişey yapamamıs,ya da yapamayan gerçekten yeteneksizdir.
    Ee belki adam 2019'da değilde 2022 yılında oyuna başlamak istiyor ? Verdiğiniz örnek cidden aşırı saçma.

Ayrıca dediğin itemleri yapmak için , işsiz olman gerekiyor günlük 8-10 saat bahçe farmı yapıp tüm etkinliklere girmen gerekiyor yoksa ZOR ( argo kullanmak yasak olmasaydı 3 kelimeli başka bir kelime yazabilirdim ) yaparsın.

İşinde gücünde bir insan , akşam 21:00'da oyuna girip 2-3 saat oyununu oynayıp çıkan insanlar bu dediğin itemleri yapamaz . Herkes sizin gibi değil , 7/24 oyunda vakit harcayamıyor.
    Last edited by DonJose; 09-18-2021 at 12:30 PM.

Junior Member
    Ee belki adam 2019'da değilde 2022 yılında oyuna başlamak istiyor ? Verdiğiniz örnek cidden aşırı saçma.
    Ya arkadasım,serverlar canlı.Bak ben premiumlu etkinlik saatlerinde siriusta oyuna giremiyorum.Keza altar-vega da güzel pk var.Rosetta-Destan'ın durumu kötü degil.Her isteyen icin 2 senede 1 server acılırsa bu markanın otoritesi sarsılmaz mı?İnsanlar emek emek ugrasıyor charları icin,bulundukları serverda güzel pk lar atabilmek adına.Hop yeni server getir,oyuncu azalsın,adamın hevesi kursagında kalsın.Böyle sacmalık olamaz.Yine söylüyorum,yeni server gelirse bende gecerim ama oyun bu denli canlıyken şuan böyle bir aksiyona gerek yok diye düşünüyorum.

Senior Member
    Ya arkadasım,serverlar canlı.Bak ben premiumlu etkinlik saatlerinde siriusta oyuna giremiyorum.Keza altar-vega da güzel pk var.Rosetta-Destan'ın durumu kötü degil.Her isteyen icin 2 senede 1 server acılırsa bu markanın otoritesi sarsılmaz mı?İnsanlar emek emek ugrasıyor charları icin,bulundukları serverda güzel pk lar atabilmek adına.Hop yeni server getir,oyuncu azalsın,adamın hevesi kursagında kalsın.Böyle sacmalık olamaz.Yine söylüyorum,yeni server gelirse bende gecerim ama oyun bu denli canlıyken şuan böyle bir aksiyona gerek yok diye düşünüyorum.
    Yahu ne otoritesi ?

Nttgame , bu oyunun yayıncılığına 2012 yılında başladı .
    Hatırlar mısın bilmiyorum ama 2012-2015 yılları arasında neredeyse yılda 2 defa server açılıyordu .
    Daha sonra steam açıldı 2016 başlarında . Ardından 5 ay sonra uskoya olympia serveri açıldı .
    Yetmedi ardından 7 ay geçti uskoya manes-akara sunucuları açıldı .
    2 yıl geçti altar-vega-sirius sunucuları açıldı.
    O zamanlar otorite sarsılmadıda niye şimdi sarsılıyor peki ? Senin günlük 10 saat farm yapıp emek verdiğin çar , yeni server açılınca değer kaybedeceği için mi acaba ?

Junior Member

Ayrıca dediğin itemleri yapmak için , işsiz olman gerekiyor günlük 8-10 saat bahçe farmı yapıp tüm etkinliklere girmen gerekiyor yoksa ZOR ( argo kullanmak yasak olmasaydı 3 kelimeli başka bir kelime yazabilirdim ) yaparsın.

İşinde gücünde bir insan , akşam 21:00'da oyuna girip 2-3 saat oyununu oynayıp çıkan insanlar bu dediğin itemleri yapamaz . Herkes sizin gibi değil , 7/24 oyunda vakit harcayamıyor.
    Home office calısıyorum.Evet vaktim bol.Tabi ki oyuna cok vakit ayıranla az vakit ayıran bir olamaycak.Ki bunu görüyoruz,kiminin parası kiminin zamanı.Yeni server acılsada oyuna 2-3 saat vakit ayıranlar,ayak altında paspas olacaklar.MMO nun olayı bu zaten.Sen neyi savunuyorsun?

Junior Member
    Yahu ne otoritesi ?

Nttgame , bu oyunun yayıncılığına 2012 yılında başladı .
    Hatırlar mısın bilmiyorum ama 2012-2015 yılları arasında neredeyse yılda 2 defa server açılıyordu .
    Daha sonra steam açıldı 2016 başlarında . Ardından 5 ay sonra uskoya olympia serveri açıldı .
    Yetmedi ardından 7 ay geçti uskoya manes-akara sunucuları açıldı .
    2 yıl geçti altar-vega-sirius sunucuları açıldı.
    O zamanlar otorite sarsılmadıda niye şimdi sarsılıyor peki ? Senin günlük 10 saat farm yapıp emek verdiğin çar , yeni server açılınca değer kaybedeceği için mi acaba ?
    Ya ben oyuna zaten para yatırmamısım.Gene dizerim char yeni serverda.NTTGAME'de bişeylerin farkına vardı bana kalırsa.Sürekli sürekli yeni server acmak ne onlara ne oyuncuya iyi geldi.Sen burda istedigin kadar yaz.Bu kadar oyuncu varken hic mantıklı bir hareket olmaz.Yeni server gelirsede dedigim gibi ayak altında paspastan öteye geçemezsin.

Senior Member
    Home office calısıyorum.Evet vaktim bol.Tabi ki oyuna cok vakit ayıranla az vakit ayıran bir olamaycak.Ki bunu görüyoruz,kiminin parası kiminin zamanı.Yeni server acılsada oyuna 2-3 saat vakit ayıranlar,ayak altında paspas olacaklar.MMO nun olayı bu zaten.Sen neyi savunuyorsun?
    Şimdi şu örneklemeden gidelim .

18 eylül 2021 itibariyle sirius sunucusuna 83 ringli çar ve eser miktarda itemle başlayan birini düşünelim.
    Bu adam günlük sadece 2-3 saat oynayacak .
    2-3 saat içinde ne yapacak peki ? 30 dakikasını jr'ye ayıracak kalan 2 saatinide farm yapacak değil mi ?
    ortalama farm slotları saatlik 5 m bırakıyor ( baskını şusu busu ) 2 saatte bu adam 10 m kasacak . Yani günlük farm getirisi 10 m , jr'ye girmişti , jr'den de 10 m kazanç sağlasa bu adam çara günlük max 20 m koyabilecek ( en iyi ihtimal ) ay sonunda bu adam 6 gb kazanç sağlamış olacak ki bunun en az zaten 3 gb'si pusa gidecek adama 3 gb kalacak itemlerini geliştirmesi için.
    Lütfen söyle bana her ay 3 gb koyacak adam çarını nasıl geliştirebilsin ?

Ama yeni sunucu açılınca bu olay farklı.
    Çünkü yeni serverde aynı şeyi yapan adam , diğerleriyle nispeten eşit seviyede başladığı için diğer paralı ve çok daha fazla emek veren oyuncularla arasında uçurum fark olmayacak ve oyundan daha iyi zevk alabilecek.

Fark işte bu kadar basit , neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ?

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RulersMyHeart / RulesMyHeart
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)

18 eylül 2021 itibariyle sirius sunucusuna 83 ringli çar ve eser miktarda itemle başlayan birini düşünelim.
    2-3 saat içinde ne yapacak peki ? 30 dakikasını jr'ye ayıracak kalan 2 saatinide farm yapacak değil mi ?
    ortalama farm slotları saatlik 5 m bırakıyor ( baskını şusu busu ) 2 saatte bu adam 10 m kasacak . Yani günlük farm getirisi 10 m , jr'ye girmişti , jr'den de 10 m kazanç sağlasa bu adam çara günlük max 20 m koyabilecek ( en iyi ihtimal ) ay sonunda bu adam 6 gb kazanç sağlamış olacak ki bunun en az zaten 3 gb'si pusa gidecek adama 3 gb kalacak itemlerini geliştirmesi için.

Çünkü yeni serverde aynı şeyi yapan adam , diğerleriyle nispeten eşit seviyede başladığı için diğer paralı ve çok daha fazla emek veren oyuncularla arasında uçurum fark olmayacak ve oyundan daha iyi zevk alabilecek.

o zaman 2 saat değil , 6 saat oynacayaksın günde 40m kascaksın. Ayda 12 gb eder.
    İmzet geçen video yayınladı , altarda sabah jr si , akşam jr si , 2 caos , 2 bdw , 1 ft gir sadece 15 gb para kasıyorsun diye , kovalamak bu kadar mı zor

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)

83 lvl çarla ayda 6 gb kasan adam
    yeni sw de kağıttan çar ile aylık 20/30 gb mi kasıp çar dizecek ? hemde kağıttan paper çar ile.
    yeni sw de sanki itemler bedavaya dağıtılıyor.
    Bi dur çayımdan bir yudum alayım sonra gülerim buna.

Senior Member
    yeni server açılsada açılmasada şuan oynayan kitle belli oyunda vakit geçirmeye oynayan kitle ise yeni server hazirligi yapip ona göre yatirimini stokluyor kisacana ntt ne zaman yeni server açarsa o oynayan kitle bile yeni servera gececeğinden boşa biz memnunuz demenize gerek yok