Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Pazarcı arkadaşlar boşuna bu tavrınız.
    Mgame charınıza emek verin bu sunucudan sonra sunucu açılmayacak demiyor.
    Sizin itemli reb5 charlarınızdan bizene. Bu oyunun can damarı yeni sunucu.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AzeriHac View Post
    Dostum biz bir başla bir bırak tayfalarından değiliz en son 2011 de oynadık bıraktık tam 10 yıl oynamadık faceden clana bakabilirsin instantlyMagic bak en son ne zaman oyna başla yapmışız biz oynarsak aynı serverde 10 yıl oynarız bırakırsakta 10 yıl ara veririz sizin gibi 6 Ayda bir oyna bırak tayfası değiliz biz. Oynamaya karar verdik ve yeni sunucu istiyoruz gelirse gelir gelmese de dert değil Bi 10 yıl daha oynamayız.
    Oynama o zaman kardeş. Sen başlıcan diye yeni sunucu mu açılacak. Oynamak isteyen gider son 3 server a girer daha krowaz bile yok server da.

Junior Member
    Quote Originally Posted by totolperfect View Post
    Oynama o zaman kardeş. Sen başlıcan diye yeni sunucu mu açılacak. Oynamak isteyen gider son 3 server a girer daha krowaz bile yok server da.
    Sen nie rahatsız oluyorsunki ne güzel oynuyorsun kendi serverinde eminim yeni sunucu acılsa ilk gelecek olanlar sen ve senin gibi düşünen tayfa lar olacaktır.

Banned
    oynamak isteyen son 3 server a niye gidiyormuş bu kafa yapınızı da ben anlamıyorum. Hatta altar vega sirius ı bırakanlar bile var. Sen diyorsun ki hala altar vega sirius da oynayın Senin kafa ilginç asıl

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RulersMyHeart / RulesMyHeart
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)
    Quote Originally Posted by Siriusko119 View Post
    oynamak isteyen son 3 server a niye gidiyormuş bu kafa yapınızı da ben anlamıyorum. Hatta altar vega sirius ı bırakanlar bile var. Sen diyorsun ki hala altar vega sirius da oynayın Senin kafa ilginç asıl
    niye yeni sunucu açılıyormuş bizde bunu anlamıyoruz

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)
    ha sw nin başından beri oynayıp bırakmayanlar emeğiyle yaptı değil mi oyuna aklının hayalinin almayacağı paraları basıyorlar. Para basmasa genie altı macro. Emek ? Macro ? Emek ? Macro öyle mi ? Bb bro. Dediklerinle hiç alakası yok konunun. Sen aklınca bi açıdan bakmaya çalışmışsın konuya ama hiç alakası yok. Senin dediklerin çok farklı şeyler konuyla bi ilgisi yok.
    sende kullansaydın , millete laf atmadan önce banane

Senior Member
    Quote Originally Posted by AzeriHac View Post
    Sen nie rahatsız oluyorsunki ne güzel oynuyorsun kendi serverinde eminim yeni sunucu acılsa ilk gelecek olanlar sen ve senin gibi düşünen tayfa lar olacaktır.
    Açılan her sunucu diğer sunuculara zarar veriyor. İlk gelecek olan ben olsam bu zararı düşünmeden açılsın derim zaten.

Senior Member
    Diğer server lara göre daha birçok etkinlik gelmediği için olabilir mi? Yeni açılan server lar direkt krowaz lı açılmıyacak zaten. Çok oynamak isteyen eski sunucularda da oynar. Sizin amacınız farm yapıp para kazanmak sonra tekrar yeni server istemek. Bunu kısır döngüye çevirdiniz artık.

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)
    Diğer server lara göre daha birçok etkinlik gelmediği için olabilir mi? Yeni açılan server lar direkt krowaz lı açılmıyacak zaten. Çok oynamak isteyen eski sunucularda da oynar. Sizin amacınız farm yapıp para kazanmak sonra tekrar yeni server istemek. Bunu kısır döngüye çevirdiniz artık.
    Bide bak 10 yıldır oynamıyorum etmiyorum yalanı var ortada.
    ona da güzel bi cevap verdim arkadaşa

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)
    biz oyuna 2006da başladığımızda cypherda başladık , yeni server değildi. Altında 1 2 server daha mevcuttu.
    boşaağlama
    Last edited by xMakhWelo; 09-16-2021 at 11:38 AM.