Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Quote Originally Posted by Siriusko119 View Post
    altar vega sirius 1. yılında berbattı. Sonradan düzelttiler spell stone powder. Cz farm yerleri felan. Gb eritme. Bu şekilde düzeldi. Dolayısıyla iki yönlü başlangıcı kötü sonu iyi. Dolayısıyla yeni sunucu oyunun iyi güncellemeleriyle gelecek dolayısıyla altar vega sirius dan kesinlikle daha iyi sunucu olacak.
    1. Yılında berbattı demişsin fakat millet oynamaya devam etti ve hâlâ da ediyor bu 3 sunucu da oyunun kalabalık sunucuları. Ayrıca konunun açılış gönderisini tekrar okursan konuyu açan kişi itemlerin sağlamlık oranından bahsedip +9/+10 itemlere vurgu yapmış ben de buna istinaden yorum yaptım. Bir de demişsin ki "yeni sunucu oyunun iyi güncellemeleriyle gelecek" bu zamana kadar hangi güncellemede iyi şeyler oldu? 17 yıllık oyun döneminde bastığım skillin ikonundan tut gelen coin ve exp miktarının ekranda çıkması, genie yavaşlatmaları, yazım hatalarının düzeltmeleri vs zaten bunlar da en çok beklenen güncellemelerdi değil mi? o kadar bug varken o kadar sorundan bahsedilirken bu güncellemeleri getirmek çok başarılı ayrıca draki bless kalkmadan hiç bir güncelleme iyi değildir bana göre

Quote Originally Posted by AzeriHac View Post
    Yeni sunucu demek oyuncu cekmek demek şuan ntt kesin bir acıklama yapsın mesela bir daha knight e sunucu acılımı olmayacak dese 2 yılda oyun biter bunu biliyorsun deme oyuncuyu ancak yeni Server acarak cekebilirsin. Pandemi olmasaydı şuan 5 Server daha acmışlardı. Hem sen neyin kaygısını yaşıyorsun itemin değerimi düşecek yoksa playermi kesilecek player eksilirse Server birleşimi olur daha önce yaşadın deme buna şahit oldun birleşime böylece pk nı gene atarsın yok itemimin değeri düşecek dersen kusura bakma 20 bin oyuncunun oynaması senin iteminden daha kıymetli. Yeni sunucu oyuncu cekmek tir.
    Burada amaç oyuncu çekmek değil varolan oyunucuyu korumak olması gerekiyor. Yeni sunucu geldikten 3-4 yıl sonra yine, yeni sunucu açılsın sesleri yükselir bu mu çözüm? sonrası da kısır döndü ve her 3-4 senede bir yeni sunucu tebrikler oyunu canlı tuttunuz

Şunu da belirtiyim oyuncu çekmek için illa yeni sunucunun açılmasına gerek yok oyunun bu aşamasında. Yapılan güncellemelerle oyunu daha oynanılabilir bir seviyeye gelmesi, hataların düzeltilmesi, oyuna getirilecek yenilikler de oyuncu çeker önemli olan gelen güncellemeler oyunucuyu küstürmesin
    Last edited by Solution333222; 09-15-2021 at 12:01 PM.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Solution333222 View Post
    1. Yılında berbattı demişsin fakat millet oynamaya devam etti ve hâlâ da ediyor bu 3 sunucu da oyunun kalabalık sunucuları. Ayrıca konunun açılış gönderisini tekrar okursan konuyu açan kişi itemlerin sağlamlık oranından bahsedip +9/+10 itemlere vurgu yapmış ben de buna istinaden yorum yaptım. Bir de demişsin ki "yeni sunucu oyunun iyi güncellemeleriyle gelecek" bu zamana kadar hangi güncellemede iyi şeyler oldu? 17 yıllık oyun döneminde bastığım skillin ikonundan tut gelen coin ve exp miktarının ekranda çıkması, genie yavaşlatmaları, yazım hatalarının düzeltmeleri vs zaten bunlar da en çok beklenen güncellemelerdi değil mi? o kadar bug varken o kadar sorundan bahsedilirken bu güncellemeleri getirmek çok başarılı ayrıca draki bless kalkmadan hiç bir güncelleme iyi değildir bana göre

Burada amaç oyuncu çekmek değil varolan oyunucuyu korumak olması gerekiyor. Yeni sunucu geldikten 3-4 yıl sonra yine, yeni sunucu açılsın sesleri yükselir bu mu çözüm? sonrası da kısır döndü ve her 3-4 senede bir yeni sunucu tebrikler oyunu canlı tuttunuz

Şunu da belirtiyim oyuncu çekmek için illa yeni sunucunun açılmasına gerek yok oyunun bu aşamasında. Yapılan güncellemelerle oyunu daha oynanılabilir bir seviyeye gelmesi, hataların düzeltilmesi, oyuna getirilecek yenilikler de oyuncu çeker önemli olan gelen güncellemeler oyunucuyu küstürmesin
    1.Knight online oyununda hiç bir zaman oyuncuyu tutamazsın. Olimpiaya baktın mı sen gir bak sen ne kadar güncelleme getirirsen getir oraya adam toplayamazsın güncelleme ile oyuncu tutulmaz heleki bu oyunda hiç tutulmaz yıllardır devm eden bir döngü var Server ac oyuncu cek, eski boş serverleride birleştir. Nie güncelleme ile oyuncu gelmez veya tutulmaz biliyormusun cunki knight online demek para demek paran varsa oyna yoksa oynama bu arada yeni Server ister iste ister isteme burda olay paraya dayanır. Şimdi bu oyunun sahibi senin oldugunu duşun para kazanmak istiyorsun ve yeni Server acılır acılmaz milyar dolar kazanıyorsun sen acar mısın Server yoksa acmaz mısın bu Server.

Banned
    Quote Originally Posted by Solution333222 View Post

kardeşim kendinle çelişiyorsun daha onu bile fark edememişsin. Altar vega sirius da oyuncu var diyorsun tamam işte benim dediğimi diyorsun zaten. Halen oralarda elle tutulur bir oyuncu varsa yarıdan sonra yapılan güncellemeler sayesindedir. Nttgame akıllandı da o güncellemeler geldi. Yoksa bu kadar oyuncu yoktu bile.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    yeni sw diye ağlayanlar neyin kafasında ?
    şu anda pk cı pk sını atıyor farmcısı farmını atıyor pazarcısı pazarını yapıyor ve herkes kendi halinde memnun.
    illa yeni sw diye ağlayanların sorunu ne ? Tabiki ticaret.
    Yok efendim ben pk atıcam diyorsan gir 15 tane sw var istdeiğinde pk at (rakam atmasyondur)
    farm yapacam diyorsanda 15 tane sw var.
    pazar yapacak diyorsanda 15 tane sw var.

Ama bunlar eski sw ler biz farmda pazarda voleyi vuramıyoruz diyorsanız yeni sw için böyle ağlamaya devam edersiniz.

bunu yeni sw çığlıkları değil şirket politikası belirler.
    adam isterse 10 yıl sw açmaz. ne yapacaksın ?
    yada yarın 3 sw 10 gün sonrada 5 yeni sw daha açar.
    haftada bir yeni sw açar.
    buna kimse birşey diyemez.
    şirket politikasıdır.

Ama sw ler boş demek de sizin bakış açınıza bağlı.
    Belki ilgili şirkete dolu olan tarafı yetiyordur.
    Sw lerin boş olduğuna siz nasıl karar veriyorsunuz ?
    Şirkete ortakmıısınız ?

Günün özlü sözü:
    Hiç yeni sw açılmayacakmış gibi oyna ve yarın yeni sw açılacakmış gibi hazırlıklı ol.

Banned
    Nickname
    EFSER
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RulersMyHeart / RulesMyHeart
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (100)
    Quote Originally Posted by AzeriHac View Post
    Valla dostum isterse 15 yıl daha krowaz getirmesinler ama yeni Server acsınlar hatta o 3 Server orda krosuz utc siz kalsın hiç gelmesin krolu sv istemeyen gider orda oynar ama yeni Server acma zamanı gelmiş artık.
    ee burada ki userler nereye gitsin paşam
    akıl var mantık var

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    El-Morad
    bıktık bu yeni svcilerden. açılıyo yeni server 6 ay oynayıp sıkılıyolar sonra tekrar canları oynamak istiyor bakıyor ki sunucu açıldığından beri oyunu bırakmayanlar karakterlerini geliştirmiş. sonra bu beyefendi diyo ki ben oyuna ara verdim mızıkçılık yapmak istiyorum yeni server açılsın bu oyuna ara vermeyen arkadaşların emeğini hiçe saymak istiyorum demek istiyor.

Banned
    Quote Originally Posted by lucidlamarr View Post
    bıktık bu yeni svcilerden. açılıyo yeni server 6 ay oynayıp sıkılıyolar sonra tekrar canları oynamak istiyor bakıyor ki sunucu açıldığından beri oyunu bırakmayanlar karakterlerini geliştirmiş. sonra bu beyefendi diyo ki ben oyuna ara verdim mızıkçılık yapmak istiyorum yeni server açılsın bu oyuna ara vermeyen arkadaşların emeğini hiçe saymak istiyorum demek istiyor.
    ha sw nin başından beri oynayıp bırakmayanlar emeğiyle yaptı değil mi oyuna aklının hayalinin almayacağı paraları basıyorlar. Para basmasa genie altı macro. Emek ? Macro ? Emek ? Macro öyle mi ? Bb bro. Dediklerinle hiç alakası yok konunun. Sen aklınca bi açıdan bakmaya çalışmışsın konuya ama hiç alakası yok. Senin dediklerin çok farklı şeyler konuyla bi ilgisi yok.

Yıl sonu gelmezse 2023 ocak ayında gelir.

Junior Member
    Quote Originally Posted by lucidlamarr View Post
    Dostum biz bir başla bir bırak tayfalarından değiliz en son 2011 de oynadık bıraktık tam 10 yıl oynamadık faceden clana bakabilirsin instantlyMagic bak en son ne zaman oyna başla yapmışız biz oynarsak aynı serverde 10 yıl oynarız bırakırsakta 10 yıl ara veririz sizin gibi 6 Ayda bir oyna bırak tayfası değiliz biz. Oynamaya karar verdik ve yeni sunucu istiyoruz gelirse gelir gelmese de dert değil Bi 10 yıl daha oynamayız.

Junior Member
    Pathosta başladık Pathosta bıraktık bir dahada hiç bir sunucuda oynamadık. Sen git bunu ko ile ev gecindiren kira ödeyen tayfaya söyle.