1. Yılında berbattı demişsin fakat millet oynamaya devam etti ve hâlâ da ediyor bu 3 sunucu da oyunun kalabalık sunucuları. Ayrıca konunun açılış gönderisini tekrar okursan konuyu açan kişi itemlerin sağlamlık oranından bahsedip +9/+10 itemlere vurgu yapmış ben de buna istinaden yorum yaptım. Bir de demişsin ki "yeni sunucu oyunun iyi güncellemeleriyle gelecek" bu zamana kadar hangi güncellemede iyi şeyler oldu? 17 yıllık oyun döneminde bastığım skillin ikonundan tut gelen coin ve exp miktarının ekranda çıkması, genie yavaşlatmaları, yazım hatalarının düzeltmeleri vs zaten bunlar da en çok beklenen güncellemelerdi değil mi?o kadar bug varken o kadar sorundan bahsedilirken bu güncellemeleri getirmek çok başarılı
ayrıca draki bless kalkmadan hiç bir güncelleme iyi değildir bana göre
Burada amaç oyuncu çekmek değil varolan oyunucuyu korumak olması gerekiyor. Yeni sunucu geldikten 3-4 yıl sonra yine, yeni sunucu açılsın sesleri yükselirbu mu çözüm?
sonrası da kısır döndü ve her 3-4 senede bir yeni sunucu
tebrikler oyunu canlı tuttunuz
Şunu da belirtiyim oyuncu çekmek için illa yeni sunucunun açılmasına gerek yok oyunun bu aşamasında. Yapılan güncellemelerle oyunu daha oynanılabilir bir seviyeye gelmesi, hataların düzeltilmesi, oyuna getirilecek yenilikler de oyuncu çeker önemli olan gelen güncellemeler oyunucuyu küstürmesin

o kadar bug varken o kadar sorundan bahsedilirken bu güncellemeleri getirmek çok başarılı