Durduğun yerden kolay heal yok. Ohh 10k alıp durcan db spam yapıcan. DB cdsi olacak 10 saniye sonra da gelicen sabit dururken elimizi düşürmesin.
Sabit durursanız sürekli eliniz düşer. Sabit priest oynuyorsanız zaten silin konu açmayın.
Çoğu zaman uzak mesafeden tekli ok ile dahi heal kesiliyor. Saçma bir olay. Yakın mesafe 3 lü 5 li anlarım. Tek asas tek warior veya her ikisi birden yakın mesafe heali bu kadar kesemiyor. Kesinlikle test edilip düzenlenmeli. Dark knight crosbow, windforce silahlarıyla okçu zaten şahane oldu. Zaten tek gezen az. 2,3 okçuya yatma şansın %100. Dibine girmelerine gerek kalmıyor
el düşmesi mekaniği oyundan komple kalkmalı. Hiç bir karakterin eli asla hiç bir zaman düşmemeli. Her zaman istediği skill i kullanma durumu olmalı sürekli.
uzaktan el kırması çok saçma okçunun. mage de nova atınca uzaktan tekli atınca el kırsın o zaman???? okçu için el kırma sadece 3 lü ve 5li ok için geçerli olacak şekilde değişebilir. okçu ptye karşı bir priestin heal atması imkansız gibi bir şey ancak birileri önüne geçicek öyle.
hem priest hemde mage oynadım. şu el düşme olayı mob keserken de pk esnasında da kanser bi durum. skill animasyonları zaten uzun, üzerine failed yiyorsun. sırf okçular için demiyorum, mage ile jr'de falan bi call alayım yada esc atayım diyorum herhangi bi adam geçerken vuruyor el yine düşüyor. oranlama yaparsam magenin el düşme oranı priest karakterden daha yüksek. yine de ikisinin de bence bi elden geçmesi gerekiyor.