Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kof_DHlhp7es View Post
    knk jr ft dışında oyunu oynamıyon zaten seni pek etkilemez bu durum
    Seni hiç alakadar etmez.

Senior Member
    Durduğun yerden kolay heal yok. Ohh 10k alıp durcan db spam yapıcan. DB cdsi olacak 10 saniye sonra da gelicen sabit dururken elimizi düşürmesin.

Sabit durursanız sürekli eliniz düşer. Sabit priest oynuyorsanız zaten silin konu açmayın.

Senior Member
    Çoğu zaman uzak mesafeden tekli ok ile dahi heal kesiliyor. Saçma bir olay. Yakın mesafe 3 lü 5 li anlarım. Tek asas tek warior veya her ikisi birden yakın mesafe heali bu kadar kesemiyor. Kesinlikle test edilip düzenlenmeli. Dark knight crosbow, windforce silahlarıyla okçu zaten şahane oldu. Zaten tek gezen az. 2,3 okçuya yatma şansın %100. Dibine girmelerine gerek kalmıyor

Banned
    el düşmesi mekaniği oyundan komple kalkmalı. Hiç bir karakterin eli asla hiç bir zaman düşmemeli. Her zaman istediği skill i kullanma durumu olmalı sürekli.

uzaktan el kırması çok saçma okçunun. mage de nova atınca uzaktan tekli atınca el kırsın o zaman???? okçu için el kırma sadece 3 lü ve 5li ok için geçerli olacak şekilde değişebilir. okçu ptye karşı bir priestin heal atması imkansız gibi bir şey ancak birileri önüne geçicek öyle.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Siriusko119 View Post
    el düşmesi mekaniği oyundan komple kalkmalı. Hiç bir karakterin eli asla hiç bir zaman düşmemeli. Her zaman istediği skill i kullanma durumu olmalı sürekli.
    Durduğunuz yerde seri 1920 basın demi siz de ölümsüz olun.

Senior Member Horyoshi's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    hem priest hemde mage oynadım. şu el düşme olayı mob keserken de pk esnasında da kanser bi durum. skill animasyonları zaten uzun, üzerine failed yiyorsun. sırf okçular için demiyorum, mage ile jr'de falan bi call alayım yada esc atayım diyorum herhangi bi adam geçerken vuruyor el yine düşüyor. oranlama yaparsam magenin el düşme oranı priest karakterden daha yüksek. yine de ikisinin de bence bi elden geçmesi gerekiyor.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Horyoshi View Post
    hem priest hemde mage oynadım. şu el düşme olayı mob keserken de pk esnasında da kanser bi durum. skill animasyonları zaten uzun, üzerine failed yiyorsun. sırf okçular için demiyorum, mage ile jr'de falan bi call alayım yada esc atayım diyorum herhangi bi adam geçerken vuruyor el yine düşüyor. oranlama yaparsam magenin el düşme oranı priest karakterden daha yüksek. yine de ikisinin de bence bi elden geçmesi gerekiyor.
    Okçunun düşürmesi neyse de mobların el düşürmesi gerçekten çok can sıkıcı

Banned
    Quote Originally Posted by 42mermer1989 View Post
    Durduğunuz yerde seri 1920 basın demi siz de ölümsüz olun.
    kanka o iş öyle değil jamadarlı asas 15k vuruyor preist e sen diyorsun ki 1920 heal seri atsın ölümsüz olsun. Şu uskoda en kolay ölen karakter priest dir bunu unutma

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Siriusko119 View Post
    kanka o iş öyle değil jamadarlı asas 15k vuruyor preist e sen diyorsun ki 1920 heal seri atsın ölümsüz olsun. Şu uskoda en kolay ölen karakter priest dir bunu unutma
    Jamadarlı asas bana tek atıyor kardeşim ne yapayım yani.? Önce CP ye durat basmayı iptal etsinler adamın spike 2 kere geliyor durat bitene kadar...

Tags for this Thread