Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IScamander View Post
    Yeni server düşünceleri olsa çoktan krowaz, utc gibi zibilyon tane güncellemeyi getirirlerdi.Bu adamlar zamanında durmadan server açtılar hep hüsran oldu serverlar bitik hale geldi sonra yeni server açarak kotarmaya çalıştılar.

Bu bu sefer farklı politikalar uyguluyorlar.Hallerinden memnunlar ki utc,krowaz gibi etkinlikleri getirmiyorlar.

Edit: Bana kalsa krowaz hiçbir şekilde gelmemeli. Cidden dengeleri alt üst eden itemler. Utc falan gelse oyuna renk katar ama krowaz cidden sıkıntı.
    abicim olympiada kro yokken akara manes geldi ya ne anlatıyosun? utc hepsine ortak geldi birleştikten sonra hey yavrum hey sabah akşam jr ft giren adamsın yeni servere karşısın bi de

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kof_DHlhp7es View Post
    abicim olympiada kro yokken akara manes geldi ya ne anlatıyosun? utc hepsine ortak geldi birleştikten sonra hey yavrum hey sabah akşam jr ft giren adamsın yeni servere karşısın bi de
    niye karşı olayım sadece şu an gelmez diyorum.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IScamander View Post
    niye karşı olayım sadece şu an gelmez diyorum.
    Nttgame haziran-temmuz ayında yaptığı bir canlı yayınında oyuna ve tüm sunuculara '' yeni silah '' craftı geleceğini söylemişti. Bu yeni gelecek silahlar muhtemelen utc silahı atağında olacak ( sadece tahmin )

yani krowaz-utc gibi etkinlikleri zaten yoğunluktan dolayı isteselerde getiremezler . Bu yeni silah craftını getirip serverleri sağlam itemlere boğacaklar ve +10 raptor , +10 md gibi elit itemlerin değerleri oldukça düşecek . Yani bu da yeni serverin önünü açmış olacak.

Bekleyip görelim

Quote Originally Posted by byahmet59 View Post
    Nttgame haziran-temmuz ayında yaptığı bir canlı yayınında oyuna ve tüm sunuculara '' yeni silah '' craftı geleceğini söylemişti. Bu yeni gelecek silahlar muhtemelen utc silahı atağında olacak ( sadece tahmin )

yani krowaz-utc gibi etkinlikleri zaten yoğunluktan dolayı isteselerde getiremezler . Bu yeni silah craftını getirip serverleri sağlam itemlere boğacaklar ve +10 raptor , +10 md gibi elit itemlerin değerleri oldukça düşecek . Yani bu da yeni serverin önünü açmış olacak.

Bekleyip görelim
    UTC silahı atağında olursa. Bu swlere ne kro gelse bi anlamı olur ne utc gelse bi anlamı olur. Er ya da geç kro utc gibi itemlerin eklenmesi gerekir bence. Ancak Krowaz ile Hepa silah'ların arası bi item getirilebileceği düşüncesindeyim ben açıkçası. Ne şimdiki itemleri çok öldürecek ne de şimdikilerden düşük bir item olacak. Senin de söylediğin gibi bekleyip göreceğiz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IIDearWitness View Post
    UTC silahı atağında olursa. Bu swlere ne kro gelse bi anlamı olur ne utc gelse bi anlamı olur. Er ya da geç kro utc gibi itemlerin eklenmesi gerekir bence. Ancak Krowaz ile Hepa silah'ların arası bi item getirilebileceği düşüncesindeyim ben açıkçası. Ne şimdiki itemleri çok öldürecek ne de şimdikilerden düşük bir item olacak. Senin de söylediğin gibi bekleyip göreceğiz.
    Senin dediğin gibi de olabilir ama atıyorum +7 raptor 175 ap , +7 hepa raptor 180 ap . getirilecek silahın ap'si 175-180 arası olursa sadece çeşitlilik olur , çok bir etkilenme olmaz ama dediğim gibi utc ap'sinde yani +7'si 205 ap şeklinde getirilirse kavga çıkar,server karışır

Banned
    hepsi gelecek krowaz da gelecek utc de gelecek dark knight da gelecek. Merak etmeyin. Boşuna inat ediyorlar. Bekliyoruz. Oyuncu kalmayınca mecbur getirecekler. Yeni sw de gelecek. Gelmesin diye kuduranları hep gördük görüyoruz.

Quote Originally Posted by Siriusko119 View Post
    hepsi gelecek krowaz da gelecek utc de gelecek dark knight da gelecek. Merak etmeyin. Boşuna inat ediyorlar. Bekliyoruz. Oyuncu kalmayınca mecbur getirecekler. Yeni sw de gelecek. Gelmesin diye kuduranları hep gördük görüyoruz.
    Yeni sw her halükarda gelecek 10 yıl gelmicek diyenler var kafayı peynir ekmekle yemişler cidden

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hoca3535 View Post
    Yeni sw her halükarda gelecek 10 yıl gelmicek diyenler var kafayı peynir ekmekle yemişler cidden
    gelicek hocam illa ki ama 4 tane mi gelir 5 mi bilemiyorum..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kof_DHlhp7es View Post
    gelicek hocam illa ki ama 4 tane mi gelir 5 mi bilemiyorum..
    Pandemi kısıtlamaları Türkiye'de bitti artık , daha da kısıtlama gelmez %90 ihtimalle.

yani aynı 2019 temmuz-2020 mart arasındaki dönemi yaşayacak serverler.

Bu durumda oyun çokta canlı olmayacak , en azından bunu gözlemleyeceğiz 2021 aralık , 2022 ocak ayından sonra.

muhtemelen max 2 tane yeni server getirirler.

Senior Member
    Quote Originally Posted by byahmet59 View Post
    Pandemi kısıtlamaları Türkiye'de bitti artık , daha da kısıtlama gelmez %90 ihtimalle.

yani aynı 2019 temmuz-2020 mart arasındaki dönemi yaşayacak serverler.

Bu durumda oyun çokta canlı olmayacak , en azından bunu gözlemleyeceğiz 2021 aralık , 2022 ocak ayından sonra.

muhtemelen max 2 tane yeni server getirirler.

Eskiden yaz kış demeden oyun full çekerdi ne hale geldi çok ücüzü gerçekten.. Yeni sw yeni kan yeni umut yeni oyuncu demek her zaman inş yakın zaman da böyle bir çalışma içersine girerler gerçekten bir çok ekip swlerde çok büyük item farkı olduğundan başlamak istemiyor