Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    gelsin artık şu yeni sw

Banned
    Mevcut en yeni sunucularda aktif edilmeyen etkinlikler kaç kişiyi kapsıyor Allah aşkına oraya girecek klanlar şimdiden belirlidir. Solo gireceklerinde çarlarında ultra elit çarlar olduğu bilinen bir durumdur. Şimdi bir takım elit klan ve solo insanların bir müddet keyif alıp sıkılmaları için geri kalan büyük kitleye "Durun yeni serverlerde etkinlikler aktif değil! zengin ve güçlü ekipler gerek farm gerek eğlencelerini alarak tatmin olsunlar bir süre sonra size yeni server getireceğiz" sözü knighttaki kast sistemini bir kez daha hatırlatan gerçektir.

Banned
    3 Yıl geçmiş açın insanlar eğlensin oyuna yeni can kan depolansın. Hatta bu sefer farklı bir konsept izleyin açacağınız serverlerde item ve level kasmak zor olsun keyifli olsun insanlar kolay sıkılmasın. Siz herşeyi basitleştirirseniz upgrade kolay, item kolay, level kolay, zırt pırt görev sıfırlama, zırt pırt 1+1 etkinliği insanlar doğal olarak sıkılacaktır.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    rüyalar.swf

Banned
    Quote Originally Posted by freusty07 View Post
    rüyalar.swf
    yarın server gelse herkesten önce sen çar oluşturursun

Senior Member
    bu 10 yıl yeni server gelmez diyenler neyin kafasını yaşıyor sorgulanması gerek gerçekten.

şirketler para kazanmak için varlıklarını devam ettirirler.

bir oyun 10 yıl boyunca stabil şekilde varlığını sürdüremez , şirkette para kazanamaz ve daha 10 yıla kalmadan 4. 5. yılında knight iflas eder arkadaşlar

min 4-5 ay sonra max 16-17 ay sonra yeni serverin açılacağını düşünüyorum.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by byahmet59 View Post
    bu 10 yıl yeni server gelmez diyenler neyin kafasını yaşıyor sorgulanması gerek gerçekten.

bir oyun 10 yıl boyunca stabil şekilde varlığını sürdüremez , şirkette para kazanamaz ve daha 10 yıla kalmadan 4. 5. yılında knight iflas eder arkadaşlar

daha 10 yıl var diye tahmin etmiyoruz.
    3ü gitti kaldı 7 yıl.
    Ben geleceğini tahmin etmiyorum.
    Gelsede ağlamam gelmesede ağlamam.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by byahmet59 View Post

eğer sürekli patır patır yeni sw lar açılıp durursa şirketin bu işleri sırf para kazanmak için yaptığı oyuncuları umursamadığı ayyuka çıkar bu da zararlarına olur. hali hazırda oturmuş bir sistem var, 3 yeni sw da yeterince ilgi görüyor bu piyasadan da gayet rahat anlaşılıyor. yine gelmesi beklenen tonla yeni özellik var. sen daha bunları getirmeden çat diye yeni sw koyarsan ortaya, bırak yeni oyuncu gelmesini eski oyuncuların bile sıkılır gider.

en az 4-5 yıl hiçbi şey beklemeyin. oyunun en çok istediği şey sağlam, oturmuş bir sistemde düzenli gelir sağlamak. o da şu an mevcut zaten. eğer olayları sadece para kazanmak olsaydı dediğini yaparlar devamlı patır patır yeni sw açarlardı ancak o kafada değiller. düzen ve istikrar istiyorlar. süreçten bu rahatlıkla okunuyor.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    daha 10 yıl var diye tahmin etmiyoruz.
    3ü gitti kaldı 7 yıl.
    Ben geleceğini tahmin etmiyorum.
    Gelsede ağlamam gelmesede ağlamam.
    ben de diyorum ki 3 ü gitti 1 i kaldı

Quote Originally Posted by freusty07 View Post
    eğer sürekli patır patır yeni sw lar açılıp durursa şirketin bu işleri sırf para kazanmak için yaptığı oyuncuları umursamadığı ayyuka çıkar bu da zararlarına olur. hali hazırda oturmuş bir sistem var, 3 yeni sw da yeterince ilgi görüyor bu piyasadan da gayet rahat anlaşılıyor. yine gelmesi beklenen tonla yeni özellik var. sen daha bunları getirmeden çat diye yeni sw koyarsan ortaya, bırak yeni oyuncu gelmesini eski oyuncuların bile sıkılır gider.

en az 4-5 yıl hiçbi şey beklemeyin. oyunun en çok istediği şey sağlam, oturmuş bir sistemde düzenli gelir sağlamak. o da şu an mevcut zaten. eğer olayları sadece para kazanmak olsaydı dediğini yaparlar devamlı patır patır yeni sw açarlardı ancak o kafada değiller. düzen ve istikrar istiyorlar. süreçten bu rahatlıkla okunuyor.
    sürekli patır patır yeni server açma işi steamın açılmasıyla bitti 2016 dan sonra açılan serverler ( olympia hariç ) belli periyotlarla geldi hep.

şuan sağlam,oturmuş bir sistem olduğunu düşünmüyorum. ntt/mgame'nin en büyük avantajı corona süreci oldu . coronadan öncesini hatırla 2020 mart ayından önce oyun dutluktu resmen.
    2021 haziran itibariyle pandemi kısıtlamalarının %90 ı bitti ve bunun oyuna etkilerini kasım-aralık gibi çok rahat göreceğiz . oyun 2020 mart öncesi olduğu gibi gene boşalacak, dutluk olacak çoğu yer ve yeni server zaruri olacak.

Gelmesi gereken özelliklerden kastın sanırım mekanik olarak değil etkinlik . Krowaz-utc-dark knight gelmeden de yeni sunucular gayet tabi gelebilir . ( Bunun örneğini manes-akara sunucuları açılırken görmüştük olympiada ne krowaz vardı ne utc.)

Senior Member
    Yeni server düşünceleri olsa çoktan krowaz, utc gibi zibilyon tane güncellemeyi getirirlerdi.Bu adamlar zamanında durmadan server açtılar hep hüsran oldu serverlar bitik hale geldi sonra yeni server açarak kotarmaya çalıştılar.

Bu bu sefer farklı politikalar uyguluyorlar.Hallerinden memnunlar ki utc,krowaz gibi etkinlikleri getirmiyorlar.

Edit: Bana kalsa krowaz hiçbir şekilde gelmemeli. Cidden dengeleri alt üst eden itemler. Utc falan gelse oyuna renk katar ama krowaz cidden sıkıntı.
    Last edited by IScamander; 09-05-2021 at 07:05 PM.