Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 210

Thread: Yeni Server Hk.

Senior Member ctosun's Avatar
    Nickname
    KingOfTheUnderworld
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    birilerinin kira ve faturaları birikmiş anlaşılan

Quote Originally Posted by freusty07 View Post
    yeni sw diye boşuna beklemeyin tartışmayın yeni sw 2-3 yıla gelcek olsaydı 3 sw açmazlardı adamlar. en az 9 sene bu 3 sw sabit duracağı için açtılar. 3 yılı doldu sayılcak, 6 yıl daha boş boş hayaller kurmayın.

bunun krosu war utc si var daha var oğlu var.
    9 yıl bu oyun sw açmasın batar kardeş kafan güzelmiş

Quote Originally Posted by ctosun View Post
    birilerinin kira ve faturaları birikmiş anlaşılan
    ne alakası var ?

Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    nasıl yani. insanlar korwaz keyfini sürmeyecekmi 3 yıl falan
    benimde tahminime göre en az 5 yıl daha yeni sw gelmez.
    willa yazlık araba taksidine girmek isteyenler ağlamaklı.
    dost acı söyler dostum
    hahaha krowaz gelince yeni swde adam bulursan haber et kardeş bak kahkaha attım. Krowaz bi swye gelince çil yavrusu gibi kaçıyor insanlar tabi bilmediğinden normaldir

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Hoca3535 View Post
    hahaha krowaz gelince yeni swde adam bulursan haber et kardeş bak kahkaha attım. Krowaz bi swye gelince çil yavrusu gibi kaçıyor insanlar tabi bilmediğinden normaldir
    kaçmak sizin uydurduğunuz birşey.
    tmm da gidecek yeni bir swleri olmayınca nereye kaçacaklar ?
    kaçan göçen yok kimse kaçmaz çünkü gidecek yer yok.
    bence ntt size prim vermez.

Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    kaçmak sizin uydurduğunuz birşey.
    tmm da gidecek yeni bir swleri olmayınca nereye kaçacaklar ?
    kaçan göçen yok kimse kaçmaz çünkü gidecek yer yok.
    bence ntt size prim vermez.
    Sen de burdasın ben de 1 yıl içersin de ikimiz de yeni serveri öle ya da böyle göreceğiz . Oyuna başlamak isteyenlerin sayısı arttıkça maalesef arz talep meselesi yeni server açmak zorunda kalacaklar. Mevcut oyuncu her geçen gün eriyor serverlere premiumsuz girebiliyorsun sadece pk atan tayfa pre çekiyor millet farm yapmaya girmiyor bile jrden jrye girip çıkıyor veya pazar yapmaya giriyor. Aylık gelen para düşünce yeni kan için sw açacaklar. Sözde tek server gelecekti o kadar çok yoğunluk oldu ki istek oldu ki adamlar tek seferde 3 sw açmak zorunda kaldılar. Sence sen eski swende mutlusun diye yeni swyi açmayıp her oyuncudan 10k cash kazanmayacaklar yani bu adamlar onu mu demek istiyorsun?

Senior Member ctosun's Avatar
    Nickname
    KingOfTheUnderworld
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Hoca3535 View Post
    ne alakası var ?
    oyunda coin kasıp gerçek hayatta masraflarını ödeyen o kadar çok virüs var ki

Benim konuyu açmamdaki amaç tamamen bu Yeni(!) diye adlandırılan serverlerin item seviyesi. Ben bugün bu sw'lerden birine başlayacak olsam (TEK PC'M VAR) Ben 1 tane char dizebilmek için kafadan oyuna belli bir miktar (20.000) yatırmam gerekiyor ki charım jr'lerde ezilmesin ''ki ezilir'' cz'deki farma katılabileyim ve dahi eslant emc-lfc gibi yerlerde de farm slotu kapabileyim. Canlı yayınlardan görüyoruz ki cz'deki farmerların neredeyse tamamı 9 item ile farm yapıyor. Benim, bırak pk'cıyı bu adama dahi yetişmek için ya çok iyi bi farm yapmam lazım (7/24) Ya da Ciddi bir miktar oyuna para akıtmam lazım ve ardından yine farm yapmam lazım. Şimdi benim oyuna akıtacak ciddi miktarda bir param yok, olsa zaten oyuna yatırmam gider iş güç sahibi olmaya çalışırım Allah'ın izniyle. Kaldı ki bu sw'lere sıfırdan serisi çekenler dışında sıfırdan başlayıp bi yerlere gelebilen var mıdır son dönemde? Sanmıyorum ha şöyle vardır adamın tek eğlencesi JR ve FT girmektir. Bu etkinlikten elde ettikleriyle bişeler yapmaya çalışır ki o da ne zaman ilk 9 itemini alır(?) Soru işareti. Ben ille de yeni sw gelsinci değilim yanlış anlaşılmasın. Ancak mevcut durumda benim şahsım adına yeni sw beklemekten başka şansım yok. Ya yeni sw bekleyecem ya da ezilme pahasına mavcut (yeni) serverlerden birine başlayıp küplere binecem

Banned
    20 bin mi tek takı 30 bin zaten 150 bin yatırsan da kesemeyeceğin adamlar var vegada çünkü onların char ı ediyor ok adar

ee öylede hocam kurunun yanında yaşıda mı yakıcaksın