birilerinin kira ve faturaları birikmiş anlaşılan![]()
birilerinin kira ve faturaları birikmiş anlaşılan![]()
Sen de burdasın ben de 1 yıl içersin de ikimiz de yeni serveri öle ya da böyle göreceğiz. Oyuna başlamak isteyenlerin sayısı arttıkça maalesef arz talep meselesi yeni server açmak zorunda kalacaklar. Mevcut oyuncu her geçen gün eriyor serverlere premiumsuz girebiliyorsun sadece pk atan tayfa pre çekiyor millet farm yapmaya girmiyor bile jrden jrye girip çıkıyor veya pazar yapmaya giriyor. Aylık gelen para düşünce yeni kan için sw açacaklar. Sözde tek server gelecekti o kadar çok yoğunluk oldu ki istek oldu ki adamlar tek seferde 3 sw açmak zorunda kaldılar. Sence sen eski swende mutlusun diye yeni swyi açmayıp her oyuncudan 10k cash kazanmayacaklar yani bu adamlar onu mu demek istiyorsun?
![]()
Benim konuyu açmamdaki amaç tamamen bu Yeni(!) diye adlandırılan serverlerin item seviyesi. Ben bugün bu sw'lerden birine başlayacak olsam (TEK PC'M VAR) Ben 1 tane char dizebilmek için kafadan oyuna belli bir miktar (20.000) yatırmam gerekiyor ki charım jr'lerde ezilmesin ''ki ezilir'' cz'deki farma katılabileyim ve dahi eslant emc-lfc gibi yerlerde de farm slotu kapabileyim. Canlı yayınlardan görüyoruz ki cz'deki farmerların neredeyse tamamı 9 item ile farm yapıyor. Benim, bırak pk'cıyı bu adama dahi yetişmek için ya çok iyi bi farm yapmam lazım (7/24) Ya da Ciddi bir miktar oyuna para akıtmam lazım ve ardından yine farm yapmam lazım. Şimdi benim oyuna akıtacak ciddi miktarda bir param yok, olsa zaten oyuna yatırmam gider iş güç sahibi olmaya çalışırım Allah'ın izniyle. Kaldı ki bu sw'lere sıfırdan serisi çekenler dışında sıfırdan başlayıp bi yerlere gelebilen var mıdır son dönemde? Sanmıyorum ha şöyle vardır adamın tek eğlencesi JR ve FT girmektir. Bu etkinlikten elde ettikleriyle bişeler yapmaya çalışır ki o da ne zaman ilk 9 itemini alır(?) Soru işareti. Ben ille de yeni sw gelsinci değilim yanlış anlaşılmasın. Ancak mevcut durumda benim şahsım adına yeni sw beklemekten başka şansım yok. Ya yeni sw bekleyecem ya da ezilme pahasına mavcut (yeni) serverlerden birine başlayıp küplere binecem![]()
20 bin mi tek takı 30 bin zaten 150 bin yatırsan da kesemeyeceğin adamlar var vegada çünkü onların char ı ediyor ok adar![]()