Results 1 to 10 of 10
    Senior Member Ihazred's Avatar
    Nickname
    Aryen
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HAARP
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus

Makro vs Manuel Player

Ben bir asas playeriyim. 2005 ten 2011 e kadar oynayıp bıraktığım oyuna son 3 senedir geri dönmüş bulunmaktayım. Serverimda en elit itemlere sahibim diyebilirim. Sadece manuel olarak hemen her gün pratik yapıyorum. Minör seri basabilmek adına parmağım nasır tutmuş durumda. Ama esas sorun şu ki ; düşük seviye bir asas bile macro minör sayesinde benden 10kat fazla iş görüyor. Adamlar "makrosuna" güvenerek beni resmen keklik gibi avliyor. Bir asas veya arheri tam kesecegimde ise geri kaçıp canını fullemesi sadece 1 saniye. Geri dönüp beni kesmesi zaten işin kolay tarafı çünkü ben full hız minör manüel olarak en az 5saniyede canımı doldurabiliyorum. Adamların bu macro sayesinde iteme ihtiyacı yok. Görev itemleri ile full item charlari bir şekilde kesiyorlar. Benim gibi manuel oynamaya çalışan kişilere de bu zaman, pot, ac ve moral kaybı olarak geri dönüyor. Yetkililerden bu konuda destek bekliyorum.

Senior Member
    dostum, oyun yönetimi bu tarz konulara malesef bire bir müdahale etmiyor. yönetimin sana yazacağı şey şüpheli gördüğünüz durumları video çekip cr ye atmanız gerekiyor olacaktır. o yüzden senin yerinde olsam çok kafaya takmam.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Atalarımız ne güzel demişler.
    Zenginim diye sevinme bir kıvılcım yeter
    İtemim var diye sevinme bir macro yeter.
    Harbiden esaslı lafmış.

Senior Member
    Boş çar bir asas/archer, en elit itemli çarı falan kesemez. Uydurmayın.

Elit itemli vs görev itemli vssi şöyle olur. Asas gelir cp basar spike basar sonra space basıp yoluna devam eder. İmkan yok dediğiniz şeye.

Sizden az itemli ama macrolu asaslar sizi kesebiliyor olabilir. Ona bir şey demiyorum. Ama boş çarla full elit çarı kesiyon falan filan boş. Eline 9 md takanın boş çarı kesmesi max 2 sn. (talia dd takmıyorsa)

Senior Member
    Makro o kadar etkili değil arkadaşlar, üstünlük sağlıyor tamam ama siz koxp ile karıştırıyorsunuz.

Senior Member Ihazred's Avatar
    Nickname
    Aryen
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HAARP
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Arkadaşlar olay kim kimi keser konusundan çok emeksiz hile ile üstünlük sağlamak ile alakalı. Ayrıca itemsiz asas ile neler yapılabilir görmek için malum yayıncının Gordion gibi uçuk bir serverda boş charla kimleri kestiğini görebilirsiniz. Dediginiz gibi tek yiyen charlar var yok değil. Fakat asas/archer da 3 lü def açıp üstüne macro açınca emin olun öyle tek falan atılmıyor. Masteri yanan adam 1 saniyede toparlıyor. Anlatmaya çalıştığım konu ya makro serbest olsun hatta oyunun özelliği haline gelsin ya da manuel playerlara halsizlik edilmiş oluyor. Evet açınca pk da fark edilmiyor ben de biliyorum fakat kul hakkına girmek oluyor bence biraz. Macro pedallı sağlam bir asas bizim serverda ölümsüz. Warriorlar (manuel) bence de aşırı güçlü ama bu tarz asaslar (macro/pedal/tbl) onlardan da güçlü.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    TGQ
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Oyunun reklam yüzü kullanıyor millet ne yapsın ?

Senior Member
    Çoğu kişi kulağının üstüne yatsada,
    Melee ekiplerin çoğunluğu mcro kullanıyor bu bir gerçek.
    Pk sırasında anlaşılması zor zaten hepimiz biliyoruz. Gerisi sana kalmış
    Malum yayıncıyı 10dk izlersen anlıyorsun zaten olayıi gerisi senin tercihin.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Macronun inanılmaz gücü etkinliklerde giriş için kullanılıyor.
    JR ve diğer etkinlik girişleri bu macrocular tarafından sömürülüyor.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Bir de arkadan yememe tbl si fena tilt ediyor.
    Adamın dibine giriyom adama 3/5 ok atıyorum ama damage atamıyorum adam arkasını dönüyor hp fullüyor tekrar bana vurmaya başlıyor.
    şaka gibi fena bir şey.
    zannedersem GM çar kodlarını kullanıp tbl yapmışlar.

Tags for this Thread