Results 1 to 2 of 2
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Maradon'da Dc sorununa geçici çözüm :)

ben yaptım oldu..

maradon'da dc verdikten sonra yan karakterime gidiyorum. maradondan farklı biryere emc delos vesayre'ye götürdüm ona gidiyorum dc vermiyor oyunu kapatıp tekrar açıyorum relogdan sonra maradon'daki dc veren karaktere giriyorum dc falan yok. her dc verdiğinde bunu yapmak zorundayım

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 1xgebzelix1 View Post
    İlk olarak bende sürekli dc oluyordum. Farkllı bir ACC ile lüferde 5 10 dk takıldım ve relog attım oyunda sürekli bulunduğum karaktere giriş yaptım , DC olmayınca yan karakterleri kontrol etmek için tekrar relog attım. oyuna problemsiz girdim.

PC reset attım. Tekrar oyuna giriş yapmayı denediğimde tekrar dc problemi oldu. Yine yukarıda belirttiğim gibi farklı bir ACC ile lüferde dolaştım. Tekrar asıl karakterime giriş yaptım DC olmadım. Bu sefer townda değil. ilk mesajda belirttiğim bölgede karakterden çıkış yaptım. Yan karakterleri kontrol ettim. PC reset attım. Bulundugum yerde ne zaman oyuna girsem DC olmuyorum.
    Quote Originally Posted by eneslo19 View Post
    ksr bakmayın arkdaslar bayadır gırmıyordum bugun gırınce sorun sadece bende var zannettim oyunu windows modda açtım düzeldi deneyın
    Bu arkadaşların verdiği çözüm önerilerine sizinkini de ekliyorum. Teşekkürler.