Merhaba. 1 Hafta önce ring ile bir karakter satın aldım. Bugün sabah karaktere girdim oyunumu oynadım ve ardından çıkış yaptım. 2 Saat sonra tekrardan oyuna girdiğimde tpt ban ile karşı karşıya kaldım ve şok oldum. Karakteri alalı daha 1 hafta oldu ve karakterede bir sürü item almıştım. Hiç bir illegal yazılım veya program kullanmamama rağmen hesabım tpt nedeniyle nasıl oluyor da banlabiliyor ? Benden önceki sahibinden kaynaklı bir durum olabilir mi ? Bildiğim kadarıyla 3 kez hapis sonrasında ban olması gerekiyor bu durumlarda . Ama hapis falanda olmadan direk banlanmış karakter. Mağdur durumda kaldım. Şuan karaktere değil karaktere harcadığım milyarlara acıyorum. Böyle bir saçmalaık daha önce yaşamamıştım. Ticket açtım ama geri dönüş alamadım. Görevli arkadaşlara sesleniyorum. Bu mağduriyetimin bir an önce çözülmesini istiyorum. İnsanlar bu oyuna bir dünya para yatırıyor. Bir çırpıda bu kadar şeyi tek kalemde silmeniz ve hiç bir şey kullanmadığım halde bunu yapmanız ne kadar doğru ? Acilen bu durumun incelenip banlanan karakterimin tekrardan açılmasını istiyorum. İyi günler..

Reply With Quote