Moradon Townda doğuyor çar dc oluyor .s yan çarlarda aynı
Moradon Townda doğuyor çar dc oluyor .s yan çarlarda aynı
Sorunu çoğu kişi yaşıyor UTC yamasından bu yana, size vereceğim küçük tavsiyeler olacak, yapanların bazılarında sorunlar çözüldü.
Ekran kartınızın driverını güncelleyin
Grafik çözünürlük ayarlarınızı bilgisayarınız ile uyumlu yapın
Combofix ile taratın
Antivirüs programının ayarlarından hs ve knight online'ı güvenli hale getirin.
Modeminize ip değişimi için res atın
Mutlaka: Mevcut oyununuzu silin ( tüm dosyalar ile birlikte )
Yeni knight online clientini resmi siteden indirin.
Bende söyle bir taktik izliyorum ve problemi çözdüm. Oyundan çıkarken kesinlikle towndan çıkmıyorum. İNN HOSTESS yanından ileri doğru ( Kutu Kırdırma NPC nin olduğu yere ) gidiyorum . MErdivenlerden inmeden ALT + F4 oyundan çıkıyorum.
1 karakterini bu sekilde yapabilirsen digerlerinide aynı yerde çıkart. İstedigin karaktere problemsiz girersin. Ben bu sekilde astıgım için önerim size bu.
İnadına ATATÜRKİşte Benim Bayrağım . İşte Benim LiderimVar mı ÖtesiAlemlerin Nuru yüce Allahın sevgilisi iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ehlibeytine can-ı gönülden muhabbet besleyen ALEVİlerdeniz biz
İlk olarak bende sürekli dc oluyordum. Farkllı bir ACC ile lüferde 5 10 dk takıldım ve relog attım oyunda sürekli bulunduğum karaktere giriş yaptım , DC olmayınca yan karakterleri kontrol etmek için tekrar relog attım. oyuna problemsiz girdim.
PC reset attım. Tekrar oyuna giriş yapmayı denediğimde tekrar dc problemi oldu. Yine yukarıda belirttiğim gibi farklı bir ACC ile lüferde dolaştım. Tekrar asıl karakterime giriş yaptım DC olmadım. Bu sefer townda değil. ilk mesajda belirttiğim bölgede karakterden çıkış yaptım. Yan karakterleri kontrol ettim. PC reset attım. Bulundugum yerde ne zaman oyuna girsem DC olmuyorum.
İnadına ATATÜRKİşte Benim Bayrağım . İşte Benim LiderimVar mı ÖtesiAlemlerin Nuru yüce Allahın sevgilisi iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ehlibeytine can-ı gönülden muhabbet besleyen ALEVİlerdeniz biz