Results 1 to 6 of 6

Thread: Dc sorunu

Dc sorunu

Moradon Townda doğuyor çar dc oluyor .s yan çarlarda aynı

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Sorunu çoğu kişi yaşıyor UTC yamasından bu yana, size vereceğim küçük tavsiyeler olacak, yapanların bazılarında sorunlar çözüldü.

Ekran kartınızın driverını güncelleyin
    Grafik çözünürlük ayarlarınızı bilgisayarınız ile uyumlu yapın
    Combofix ile taratın
    Antivirüs programının ayarlarından hs ve knight online'ı güvenli hale getirin.
    Modeminize ip değişimi için res atın

Mutlaka: Mevcut oyununuzu silin ( tüm dosyalar ile birlikte )

Yeni knight online clientini resmi siteden indirin.

Senior Member 1xgebzelix1's Avatar
    Nickname
    xgebzelix
    Class
    Warrior
    Clan
    Zion
    Server
    US->Athena
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Mehmet6167 View Post
    Moradon Townda doğuyor çar dc oluyor .s yan çarlarda aynı
    Bende söyle bir taktik izliyorum ve problemi çözdüm. Oyundan çıkarken kesinlikle towndan çıkmıyorum. İNN HOSTESS yanından ileri doğru ( Kutu Kırdırma NPC nin olduğu yere ) gidiyorum . MErdivenlerden inmeden ALT + F4 oyundan çıkıyorum.

1 karakterini bu sekilde yapabilirsen digerlerinide aynı yerde çıkart. İstedigin karaktere problemsiz girersin. Ben bu sekilde astıgım için önerim size bu.
    İnadına ATATÜRK
    İşte Benim Bayrağım . İşte Benim Liderim
    Var mı Ötesi
    Alemlerin Nuru yüce Allahın sevgilisi iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ehlibeytine can-ı gönülden muhabbet besleyen ALEVİlerdeniz biz

Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 1xgebzelix1 View Post
    Bende söyle bir taktik izliyorum ve problemi çözdüm. Oyundan çıkarken kesinlikle towndan çıkmıyorum. İNN HOSTESS yanından ileri doğru ( Kutu Kırdırma NPC nin olduğu yere ) gidiyorum . MErdivenlerden inmeden ALT + F4 oyundan çıkıyorum.

1 karakterini bu sekilde yapabilirsen digerlerinide aynı yerde çıkart. İstedigin karaktere problemsiz girersin. Ben bu sekilde astıgım için önerim size bu.
    Güzel öneri, karakteri gördükleri an dc yiyenler için de bir öneriniz var mı?

Bu arada özel mesaj kutusunu kontrol ediniz

Senior Member 1xgebzelix1's Avatar
    Nickname
    xgebzelix
    Class
    Warrior
    Clan
    Zion
    Server
    US->Athena
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by SpirosVondas View Post
    Güzel öneri, karakteri gördükleri an dc yiyenler için de bir öneriniz var mı?

Bu arada özel mesaj kutusunu kontrol ediniz
    İlk olarak bende sürekli dc oluyordum. Farkllı bir ACC ile lüferde 5 10 dk takıldım ve relog attım oyunda sürekli bulunduğum karaktere giriş yaptım , DC olmayınca yan karakterleri kontrol etmek için tekrar relog attım. oyuna problemsiz girdim.

PC reset attım. Tekrar oyuna giriş yapmayı denediğimde tekrar dc problemi oldu. Yine yukarıda belirttiğim gibi farklı bir ACC ile lüferde dolaştım. Tekrar asıl karakterime giriş yaptım DC olmadım. Bu sefer townda değil. ilk mesajda belirttiğim bölgede karakterden çıkış yaptım. Yan karakterleri kontrol ettim. PC reset attım. Bulundugum yerde ne zaman oyuna girsem DC olmuyorum.
    İnadına ATATÜRK
    İşte Benim Bayrağım . İşte Benim Liderim
    Var mı Ötesi
    Alemlerin Nuru yüce Allahın sevgilisi iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ehlibeytine can-ı gönülden muhabbet besleyen ALEVİlerdeniz biz

Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 1xgebzelix1 View Post
    İlk olarak bende sürekli dc oluyordum. Farkllı bir ACC ile lüferde 5 10 dk takıldım ve relog attım oyunda sürekli bulunduğum karaktere giriş yaptım , DC olmayınca yan karakterleri kontrol etmek için tekrar relog attım. oyuna problemsiz girdim.

PC reset attım. Tekrar oyuna giriş yapmayı denediğimde tekrar dc problemi oldu. Yine yukarıda belirttiğim gibi farklı bir ACC ile lüferde dolaştım. Tekrar asıl karakterime giriş yaptım DC olmadım. Bu sefer townda değil. ilk mesajda belirttiğim bölgede karakterden çıkış yaptım. Yan karakterleri kontrol ettim. PC reset attım. Bulundugum yerde ne zaman oyuna girsem DC olmuyorum.
    Sorunu yaşayanlara bu öneriyi sunacağım, çok teşekkürler