Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Ben genelde sabahları ve akşamları madende takılıyorum . iş saati haricinde. her madene geldiğimde yeni bi illegal yazılım kullanan ile karşı karşıya kalıyorum . bunların açıklarını tesbit edip ıspatlamak ta kolay olmuyor Biliyorsun program kullandığını ama delillendirmek türlü türlü yöntemler keşfediyorsun .

ÖDÜL filan istemiyorum sadece HAKSIZ yere insanların hakkını yiyenleri en hızlı şekilde banlanmasını istiyorum

Ayrıca bu program kullanan kişilerin İP leri kara listeye alınıp yeni hesap açtıklarında mutlaka ama MUTLAKA tekrar illegal kullanıyormu diye kontrol edilmeli . huylu huyundan vazgeçmez .

Madene gelirsek bence adamların hergün topladıkları değerli ürünleri ek olarak açtıkları temiz bi hesaba mutlaka aktarıyorlardır bununda dikkate alınıp kontrollerinin yapılması yerinde olur bence .

Bu insanlar yüzünden ELLE kasanların hakkı fena şekilde yeniliyor . misal Küçültme topu piyasası 420 k ya çıkmıştı şu an 150 k larda . nedeni ise Bu HAKYİYİCİLERİN 7/24 maden yaparak piyasaya gereğinden fazla küçültme topu çıkartmaları yüzünden . Ürün çok bollaşınca haliyle fiyatı düşüyor ve HAKSIZLIK gerçekleşmiş oluyor elle kasan masum oyunculara karşı .

Ya gönüllü şerifler yapılmalı yada GM ler şikayety yoksa bile madenleri gidip günde 1 er kez teftiş etmeli . bütün serverlerin madenlerini teftiş etmeleri 1 saati geçmez .

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by MartyMcFly View Post
    Ben genelde sabahları ve akşamları madende takılıyorum . iş saati haricinde. her madene geldiğimde yeni bi illegal yazılım kullanan ile karşı karşıya kalıyorum . bunların açıklarını tesbit edip ıspatlamak ta kolay olmuyor Biliyorsun program kullandığını ama delillendirmek türlü türlü yöntemler keşfediyorsun .

ÖDÜL filan istemiyorum sadece HAKSIZ yere insanların hakkını yiyenleri en hızlı şekilde banlanmasını istiyorum

Ayrıca bu program kullanan kişilerin İP leri kara listeye alınıp yeni hesap açtıklarında mutlaka ama MUTLAKA tekrar illegal kullanıyormu diye kontrol edilmeli . huylu huyundan vazgeçmez .

Madene gelirsek bence adamların hergün topladıkları değerli ürünleri ek olarak açtıkları temiz bi hesaba mutlaka aktarıyorlardır bununda dikkate alınıp kontrollerinin yapılması yerinde olur bence .

Bu insanlar yüzünden ELLE kasanların hakkı fena şekilde yeniliyor . misal Küçültme topu piyasası 420 k ya çıkmıştı şu an 150 k larda . nedeni ise Bu HAKYİYİCİLERİN 7/24 maden yaparak piyasaya gereğinden fazla küçültme topu çıkartmaları yüzünden . Ürün çok bollaşınca haliyle fiyatı düşüyor ve HAKSIZLIK gerçekleşmiş oluyor elle kasan masum oyunculara karşı .

Ya gönüllü şerifler yapılmalı yada GM ler şikayety yoksa bile madenleri gidip günde 1 er kez teftiş etmeli . bütün serverlerin madenlerini teftiş etmeleri 1 saati geçmez .
    bunları çözecek sistemleri üretmek zor değil ama yapılmıyor nedeni meçhul. koxper olduklarını anlamak için de kırdırma npc sinde bekleyip gelip giden charların koordinatlarını takip etmek kafi. hemen hepsi aynı programları kullandığından aynı hareketleri sergiliyolar ama banlatmak çözüm değil, cr ye konu açıyosun 5-6 güne anca ban yiyolar banlandıklarının en geç ertesi günü 20 char banlandıysa 21 charı tekrar oturtuyolar oraya. çünkü sitesinde char satan adamlar da var otp si her şeyi hazır halde, gidip onlardan toplu alıp devam ediyolar. kastıklarını aktardıkları charlar da pazara 1 coinsten buy kuranlar. çünkü bu charların trade leri aktif değil haliyle trade den atamıyolar, üzerinde de para kalmaması lazım haliyle asıl charı bi yere park edip 1 coinsten kuruyolar buy pazarı, oradan aktarıyolar asıl chara.

ben de uzun zamandır maden yapıyorum çok adam banlattım ama artık uğraşmıyorum bununla. gm ler uğraşmıyorsa umurlarında değilse ben napayım yazık demekten başka.

kaç kez söyledik, her space basıldığında clandan çıkıldığı zamanki soru sistemi getirilsin bu adamlar rahat rahat takılamasın, yok. yapmıyolar. elemanlar o kadar azıtmış ki üstünü boşalttıktan sonra spotlara yürümek yerine teleport oluyolar artık. o kadar kafa rahat.

Senior Member
    Birde yazmayı unutmuşum . Şu güncellemeden sonra gelen yazı karekteri doğrulaması şunun için geldi . oyunu elle oynayıp birşeyler yapma çabasında olan insanlar için geldi . İllegal oynayanlar için gelmedi . çünki onlar bir yolunu bulup yazı karekter doğrulama olayını aşıyorlar ama elle oynayanlar alın teri harcayanlar onlar hakediyor demekki

yani iyi olan oyuncu cezalandırılıyor sen yazı karekter doğrulamasını yapmak zorundasın deniliyor . illegal oyuncu zaten kullandığı yazılımda onu da aşıyor umurunda bile değil .

Ve en büyük haksızlık ise BURAYI YÖNETİCİLER İYİ OKUSUN Drakiye giriyorsun pat bi kutu geldiğinde yazı karekter doğrulaması geliyor . bazen I harfleri 1 gibi oluyor bazen İ harfi gibi oluyor telaşla YAZI KAREKTER SAÇMALIĞINI yazmaya çalışırken pat kutu gidiyor ortadan kayboluyor .

ŞİMDİİİİİİİ ya içinde draki box varsa ya Weapon broker varsa . ya içinde takı varsa monster stonedeyken bunun telafisini kim yapıcak .LÜTFEN BUNU AÇIKLAYIN telafisini yapıcakmısınız.

BARİ drakilerde monster stonelerde Jr lerde aktif olmasın bu yazı karekter doğrulaması .Olmaz hiç bir akıl sahibi insan bunun mantıklı bir izahını yapamaz ve asla da yapamayacak . haksızlık bu hak yemektir bu . bari yazıyı doğru yazdıktan sonra çıkan kutunun kalma süresini tıklayana kadar uzatın da adalet yerine gelsin . yada kaldırın şu yazı doğrulama saçmalığını çünki oyunu elle kasanlara getirilmiş bir uygulamadan başka birşey değil

İYİ OYUNCULARI CEZALANDIRMAK TIR YAZI KAREKTER DOĞRULAMA SİSTEMİ . . .

Tags for this Thread