Results 1 to 10 of 10

Thread: Giriş HK..

Junior Member

Angry Giriş HK..

Herkese merhabalar.

Videolardan izlediğim ve oynamak istediğim bu oyunu indirdim kurdum AnyOtp sistemini kurdum. site içerisin de yapılması gereken 5 np trade ve 5 np Anyotp güvenlik olaylarını tamamladım.2 gece önce oyuna giriş yaptım bir kaç saat oynadım bugün ise 400 cash yükleyip trade güvenlik olayların dan sonra ANYOTP sistemi otp test yaptım ve hatalı uyarısı aldım bunu bir kaç kez denedim ve yaklaşık 25 cashim gitti.oyuna giriş ekranı id pw yazıp otp numarası ile giriş yapıyorum ama sürekli şifre hatası alıyorum.dünden beri bunun için uğraşıyorum 2. denememde ise bu sefer knight onlinenin giriş ekranı boş bir şekilde çıkıyor ve saatlerce öyle kalıyor.ticket attım ama dönüş olmadı.oyunun istediği her gereksinimi yaptım pc de sorun yok saat tamam.ama oyuna giremiyorum nasıl oluyor yardım ederseniz sevinirim.

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Merhaba,

Muhtemelen saat uyuşmazlığı sorununuz vardı ya da hesabınıza farklı kişiler tarafından erişim sağlanmak istiyordu. Bu nedenden dolayı otp bloke oluyordu, öncelikle güvenilir bir sistem üzerinden hesap bilgilerinizi değiştiriniz. Daha sonra ise saat senkronizasyonunun doğru olduğuna emin olmak adına otp sitesine giriniz ve ücretsiz olarak kodları test ediniz. Bu şekilde otp bloke olmadan saat uyuşmazlığını giderebilirsiniz.

Detaylı bilgi için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

[OTP] AnyOTP Kod Uyuşmazlığı

Ek bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyiniz.

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Kamalak34 View Post
    Herkese merhabalar.

Videolardan izlediğim ve oynamak istediğim bu oyunu indirdim kurdum AnyOtp sistemini kurdum. site içerisin de yapılması gereken 5 np trade ve 5 np Anyotp güvenlik olaylarını tamamladım.2 gece önce oyuna giriş yaptım bir kaç saat oynadım bugün ise 400 cash yükleyip trade güvenlik olayların dan sonra ANYOTP sistemi otp test yaptım ve hatalı uyarısı aldım bunu bir kaç kez denedim ve yaklaşık 25 cashim gitti.oyuna giriş ekranı id pw yazıp otp numarası ile giriş yapıyorum ama sürekli şifre hatası alıyorum.dünden beri bunun için uğraşıyorum 2. denememde ise bu sefer knight onlinenin giriş ekranı boş bir şekilde çıkıyor ve saatlerce öyle kalıyor.ticket attım ama dönüş olmadı.oyunun istediği her gereksinimi yaptım pc de sorun yok saat tamam.ama oyuna giremiyorum nasıl oluyor yardım ederseniz sevinirim.
    OTP'nin 6 haneli şifresini programa girerken mi hata alıyorsunuz? Yoksa, 6 haneli kodu oyuna girerken mi? Bilgisayarınızın saat dilimi de 03 UTC Bağdat mı ? değilse böyle yapın lütfen,

Junior Member
    Quote Originally Posted by akoml View Post
    OTP'nin 6 haneli şifresini programa girerken mi hata alıyorsunuz? Yoksa, 6 haneli kodu oyuna girerken mi? Bilgisayarınızın saat dilimi de 03 UTC Bağdat mı ? değilse böyle yapın lütfen,
    hocam yukarıda belirttiğim üzere zaten anyotp sisteminde 20 np boşa gitti sürekli hata verdiğinden 0 lama yaptım.saat senkronu yaptım yani pc de ve saatte sorunum yok.oyuna giriş ekranın da oluyor bu hata id pw giriş yapıyorum akabinde çıkan otp kod yerine otp mi copy paste yapıyorum ama hata alıyorum ve hala devam ediyor.

Junior Member
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

Muhtemelen saat uyuşmazlığı sorununuz vardı ya da hesabınıza farklı kişiler tarafından erişim sağlanmak istiyordu. Bu nedenden dolayı otp bloke oluyordu, öncelikle güvenilir bir sistem üzerinden hesap bilgilerinizi değiştiriniz. Daha sonra ise saat senkronizasyonunun doğru olduğuna emin olmak adına otp sitesine giriniz ve ücretsiz olarak kodları test ediniz. Bu şekilde otp bloke olmadan saat uyuşmazlığını giderebilirsiniz.

Detaylı bilgi için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

[OTP] AnyOTP Kod Uyuşmazlığı

Ek bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyiniz.
    hocam farklı kişiler giremez çünkü yeni açılan bir hesap indirdiğim site tamamen nttgame in verdiği linkler saat olayıda problem yok.yani dediğin çözümleme önerilerini dünden beri yapıyorum.

Senior Member Vrij's Avatar
    Otp pc de anladıgım kadarıyla, saat yanlış olmaz yani,
    Boş ekranda beklemesi otp yi biraz geç girersen, 5-6sn mesela yapıyor bende.
    Boş ekranda bekleme fazla, serverden baglantın kesildi demek o, yada baglanamadın geri gelmez. Baştan giriş yap.
    ‘Olan olmuştur; olacak olan da olmuştur.’
    Zamansız 'an'da olmuş bitmişe, zamanlı ömrümüzde şahitlik etmekteyiz.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vrij View Post
    Otp pc de anladıgım kadarıyla, saat yanlış olmaz yani,
    Boş ekranda beklemesi otp yi biraz geç girersen, 5-6sn mesela yapıyor bende.
    Boş ekranda bekleme fazla, serverden baglantın kesildi demek o, yada baglanamadın geri gelmez. Baştan giriş yap.
    Yok hocam ne yaparsam yapayım olmuyor.hızlı da girsem yavaşta girsem . şuan gerçekten sinirlerim alt üst oldu ki bu güne kadar hiç bir oyunda bu kadar sıkıcı bir soruna denk gelmedim.yazık extra giden 20 npointime yazık.ben video izleyerek geldim bu oyuna o cash ile geri parasını çıkarıp oyuna alışacaktım.üzdü yani

reset attım. oyunu sil kur yaptım saat senk yaptım tarih yaptım.

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Kamalak34 View Post
    hocam yukarıda belirttiğim üzere zaten anyotp sisteminde 20 np boşa gitti sürekli hata verdiğinden 0 lama yaptım.saat senkronu yaptım yani pc de ve saatte sorunum yok.oyuna giriş ekranın da oluyor bu hata id pw giriş yapıyorum akabinde çıkan otp kod yerine otp mi copy paste yapıyorum ama hata alıyorum ve hala devam ediyor.
    Saat senkronundan bahsetmiyorum, bilgisayarın saat diliminden bahsediyorum.

Junior Member
    Quote Originally Posted by akoml View Post
    Saat senkronundan bahsetmiyorum, bilgisayarın saat diliminden bahsediyorum.

yok hocam dediğin her şeyi yaptım sistemim pc güvenli ko ve lol harici oyun yok pc de sadece windowsun kendi dosyaları var harici program yok.otp.ntt giriş yapıyorum herşeyim tamam sms mail aktif sınırsız otp kodu tes basıyorum kodu yazıyorum 2. secenek hatalı 10 defa yanlış girdi vss uyarısı ben bugun 4 kere 0 ladım yani 20 np gitti.hala aynı hatayı alıyorum.yazık gerçekten yazık diğer konulara bakıyorum.böyle konular açılmış denilen şey aynı güvenli pc saçmalığı ..tickete bakmışlar ama cevap yok.eski pcm sökük idi onu kurdum farklı mail farklı hesap herşeyi yaptım onda bile aynı sorunu veriyor.işin garip yanı ben bu oyunu 2 gün önce gece oynadım bu hesap ile girdim 35 40 a kadar kastım yani.

Senior Member xMakhWelo's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    Kod Uyuşmazlığı konusunda bulunan tüm adımları atlamadan ve en baştan tekrar uygulayın lütfen. Ardından saat dilimi ayarlarını UTC +02:00 Atina yapın ve daha sonra manuel olarak 1 saat geri alın.
    Alternatif Client KnightOnlineSetup2557
    NTTGame Portal - https://www.nttgame.com
    Destek Bölümü - https://support.nttgame.com
    Davranış Kuralları - https://nttga.me/davraniskurallari
    Raporlama Sistemi ve S.S.S https://nttga.me/cheat-report-rehber

Tags for this Thread