Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 161
    Quote Originally Posted by iALPHAAAA View Post
    * Chaos etkinliği görevleri olan "Symbol of confusion 1,2,3 ve 4" oyundan kaldırılmıştır.

Bu görevin geri gelmesini istiyoruz !
    Bundan ne istediler gerçekten anlamıyorum. Bir tane +5 silah ile bir tane takıyı bir ayda almayi çok görmüşler yazık. Destekliyorum.

Senior Member
    güncelleme harika olmuş yorumları da güzelce okuyorum ve görüyorum ki koxpcu arkadaşlar basmış burayı nickler hep adgDSFAah_5y43u534 tarzında ztn neyse

hepsinin şikayeti +5 exp raptor olmuş adam diyor ki bu benim pot paramdı kardesim SADECE 1 defa yapılan bir görev sizin nasıl pot paranız oluyor ne pot parasıymış ala ala bitiremediniz sizin gibileri banlatmak için ben ne videolar çekip atıyorum emek veriyorum o görevler kaldırılmış çünkü oyunun yetkilisi veya developeri bunun açıkca suistimal edildiğini görüp buna karar vermiş tepkinizde garip 1 defa yapılan bir görev sadece 1 defa seri bişey olsa anlayış gösterecem fakat seri yapılan bir görev nasıl sizin gelir kapınız oluyor bilmediğim bir dümeniniz mi var ?

yapımda emegi gecen arkadaslara tesekkür ederim son 6 aylık güncellemeleriniz gayet güzel gidiyor devamke.

Junior Member

Draki kulesinde drop yok

Merhaba sayın yetkililer,
    Bugünkü güncellemeden sonra ilk defa drakiye girdim düzenli olarak hep 2 charını da sokarım drakiye en az 1-2 wb alırdım yanında da kırdırmalık sheller.Bugün girdiğimde şok oldum 6 girişimde de hiçbir drop almadım.Pazar a indiğimde de haliyle maradonda Weapon Breaker lerin fiytları uçmuş durumda.Bare buradaki dropları kısmasaydınız iyidi,bence buda önceki Deva nın canı gibi bir hata olmuş,6 denemede hade wb yi geçtik bare 1 tane shell atsaydı o da yok sadece 1 adet warrior kafalık dex basılı.Konunun incelenip dropların eski haline dönmesinirica ediyorum yoksa yine birileri bu işten nemalanacak benden söylemesi herkese iyi oyunlar.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lenia View Post
    güncelleme harika olmuş yorumları da güzelce okuyorum ve görüyorum ki koxpcu arkadaşlar basmış burayı nickler hep adgDSFAah_5y43u534 tarzında ztn neyse

hepsinin şikayeti +5 exp raptor olmuş adam diyor ki bu benim pot paramdı kardesim SADECE 1 defa yapılan bir görev sizin nasıl pot paranız oluyor ne pot parasıymış ala ala bitiremediniz sizin gibileri banlatmak için ben ne videolar çekip atıyorum emek veriyorum o görevler kaldırılmış çünkü oyunun yetkilisi veya developeri bunun açıkca suistimal edildiğini görüp buna karar vermiş tepkinizde garip 1 defa yapılan bir görev sadece 1 defa seri bişey olsa anlayış gösterecem fakat seri yapılan bir görev nasıl sizin gelir kapınız oluyor bilmediğim bir dümeniniz mi var ?

yapımda emegi gecen arkadaslara tesekkür ederim son 6 aylık güncellemeleriniz gayet güzel gidiyor devamke.
    Yav birader ben de priestime ss için biriktiriyodum 15teydi zamanla birikir diye acele etmiyodum tamam kaldırsınlar ama 2 hafta sonra kalkacak desin herkes görevini tamamlayıp kallksı bu zorbalık niye?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by eko_HA5De9EU View Post
    Yav birader ben de priestime ss için biriktiriyodum 15teydi zamanla birikir diye acele etmiyodum tamam kaldırsınlar ama 2 hafta sonra kalkacak desin herkes görevini tamamlayıp kallksı bu zorbalık niye?
    Aynı şekilde bende de kaldı görev. Suistimal ediliyorsa non tradable yapılabilirdi, quest görev itemi verebilirdi. Ya da dediğin gibi haber verselerdi kalanı tamamlardık. Tek gecede çat diye haber vermeden siliyorlar. Yeşil kutuda da öyle oldu. Görevler sıfırlandıktan sonra yan charın yeşil kutu görevlerini yapmamıştım. Silineceğini bilsem yapardım. Bir şeyleri yaparken önceden haber verseler en azından.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Patch 2339 ile sıralamada olan oyunculara getirilen görsel efekt ile ilgili düzeltme yapılmıştır.

Senior Member ARTHUR.'s Avatar
    Nickname
    ARTHUR
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Chaos 70lwl yerine keşke 55lwl ve np sınırı gelseymiş andreamcı arkadaşlar olumsuz etkilenmiştir bundan bide chaos görevleri kaldırılması saçma olmuş zaten bişey vermiyorduki +5shard old takı felan aşırı gereksiz olmuş. Ek olarakda artık aktif etkinlikler getirin lütfen oyuncuya her ay bir amaç verin oyuncuya

Quote Originally Posted by Vrij View Post
    komutan her sayfada bir yorum atmışsın da kanka chat görevleri de chaos sembolu veriyor, hangileri burada rehberde vardır bak, yap sen de kurtul biz de senden den
    Dip not: Benim bi charda hiç chaosa girmeden 8 sembol olmuş.
    Banane banane açılasaya kadar yorum yazıcamm her yere 19 gün girdim üstüne birde bu uğurda laptobumu ve gözlüğümü kırdım sinirden alıcammmmmm o exp ib yiiiiiii hayallerimi süslüyorduuuuuu

Senior Member Horyoshi's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Vrij View Post
    komutan her sayfada bir yorum atmışsın da kanka chat görevleri de chaos sembolu veriyor, hangileri burada rehberde vardır bak, yap sen de kurtul biz de senden den
    Dip not: Benim bi charda hiç chaosa girmeden 8 sembol olmuş.
    adam görev kalktı diyor sen git sembol topla görevi yap diyorsun

Yenilikler güzel, bence nttgame doğru bir yolda ilerliyor. Oyuncular eskiden "Yeni server açılacak item almaya gerek yok diyip kısa sürede oyunu bırakıyorlardı." artık oyuncularda güven var.

* Level sınırı yerine aylık NP sınırı getirilirse, 5K veya 10K gibi koxper, yan char vb. durumların önüne daha iyi geçilebilir. Level sınırı konulduğunda bunu aşmak çok kolay ve ardream oynayanları etkiliyor.
    * BDW level sınırı kaldırılmalı
    * JR giriş için NP kısıtlaması getirilmeli
    * Yeni sunuculara dış krowaz(cruel, enigma, havoc, hell fire) yaratıkları getirilmeli.
    * Bus dropları monster ve kutu/gem'lerden kaldırılmalı. Bu oyundan daha çok gb siler.
    * Cz'deki tüm moblara oyuncuyu teşvik edebilecek droplar eklenmeli.
    * NP madalyon sistemi gelmeli. İnsanlar NP'leri ile gem vb. alıp bunları kırdırabilmeli.
    * Archive sistemi güzel bir sistem fakat tek verdiği ödül kanat ve monster stone. Buraya daha farklı Archiveler eklenip küçük ödüller eklenebilir(Trade edilemeyen genie vb. gibi)
    * Yeni cospreler getirilmeli. Yıllardır valkirie, gryphon, yeni çeri, bahamut var. Bunlara ek yeni cospreler getirilebilir. Pathoslara farklı renk seçenekleri eklenebilir.