priest db atarken yürüme sorunu devam etmektedir.
priest db atarken yürüme sorunu devam etmektedir.
O kadar yorum arasında genie ile ilgili yorum yapan hala çıkmamış, okçu ve db priest geniesi hala bozuk durumda arkadaşlar 1 ay geçti neredeyse db priestte yine f9'a basarak geçici çözüm sağlanabiliyor ama okçuda z geçişleri ve arada r vurmaya çalışması oyuncuyu makro kullanımına itiyor. İlk günden beri oyunu legal oynamış biri olarak gerçekten can sıkıcı olmaya başladı bu durum mor peri üzerine arada a-f-k farm yapmak için aldığım auto-loot boşuna duruyor 3 haftadır, bir sonraki güncellemede umarım düzeltirler diye beklemek istemiyorum ki bir çok oyuncuda benim gibi düşünüyordur, bir sonraki güncellemeyi beklemeden umarım en kısa zamanda bu sorun düzeltilir.
* Chaos etkinliği görevleri olan "Symbol of confusion 1,2,3 ve 4" oyundan kaldırılmıştır.
Bu görevin geri gelmesini istiyoruz !
Benim ne suçum vardı chaos amblemlerimi kocperlar yuzunden kaybettım 19 tane bırıktırmıstım..
kaldırılması yerine farklı ödüller eklenebilirdi. ama bu sene gelen her güncellemede birşeyleri kaldırıyorlar oyuncular ın isteklerine uzaylı kalmayın bence !
18 Maddelik güncelleme listesinden 7 maddesi geçerli olmuş.
【Sözünü tartmadan söyleyen, aldığı cevaptan incinmesin.】
╔═══════════════
Moradon Chatte bir rahatlık oldu bir rahatlık oldu ki anlatamam. Çok önceden kaldırılması ya da sınırlandırılması gereken Makro Chatin kapanmasına acayip sevindim.
‘Olan olmuştur; olacak olan da olmuştur.’
Zamansız 'an'da olmuş bitmişe, zamanlı ömrümüzde şahitlik etmekteyiz.
set macronun kaldırılması hiçde iyi olmadı
macrocular bu sefer kopyala yapıştır olayına geçti
set macro varken en azıncan bir satır yazıyordu adam
şimdi dört satır doldurup kuruyor maroyu 5 acilci yazdımı
chat ekranı boydan boya kapanıyor
meydan-ı aslandan kanı buldukça tilki gibi fırsatla şikar almayı erlik sayma