Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 161
    Senior Member angelrock's Avatar
    Chaos level sınırı çok iyi olmuş. Ümit ediyorum ki en azından Lise döneminden bu oyuna takıntılı abuk subuk tiplerin "ahaa Knight online diye bir oyun vardı gel 2 dakika bi indirekte chaos kops deneriz güleriz" tarzı yaklaşımların bir nebze olsun önüne geçecektir. %100 engellemese bile bir caydırıcılık söz konusu. Adam yattığı yerden emek vermeden 1 level çarla bu işi yapamayacak en azından. Öyle tembel tiplerin çar kastığını bile hayal etmek veya illegal yazlımla çar kasarken ban yediğini hayal etmek bile bana fazlasıyla iyi geldi herkese iyi forumlar.
    ADALETİN AKLINI KAYBETTİĞİ YERDE FELSEFE SUSAR. Denis DİDEROT

Junior Member
    Ben 20 taneyi topladım daha iyi item verirler yada başka bişi eklerler diye tutuyordum ancak siz kaldiryosunuz amaç ne peki +5staf alıp napim başka joplara unig verdiniz mageye düz staff o yüzden almamıştım keşke alsaymisim ama saçmalık bu yaptığınız her zaman ki gibi bir item daha çöp oldu yahu bunları zamanında ekliyonuz da niye isleyselligini kaldırıyoruz daha yapıcı çözüm bulmak yerine kaldır mesela tamam kaldır ama piyasada bir çok kişinin elinde kaldı en azından pot olarak bı karşılığı olsun yada bir süreliğine exp gem SC falan verseydi şak diyip kaldırıyoruz şimdi başka bir etkinlik gelir yeni biriktirme operasyonu 2-3 yıl sonra oda çöp lvl sınırı iyi olmuş bu arada

Junior Member
    1 sembol kalmıştı tüh...

Senior Member
    Yine hüsraaannnn her daim feryat figan kalbim Zehir olur başka, hayallere kalmaz ki mecalim Böyle devam sakın bozmayın her güncelleme mükemmel ötesi hatta herkesin üstüne bakılsın 1m den fazla parasi olanın silinsin

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Merhaba Şövalyeler,

28.01.2021 tarihli sunucu bakımı ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz;

* Akara's Altar aksesuarları tekrar 0 olarak çıkacak şekilde düzenlenmiştir.
    * Akara's Altar Blessing of Logos'un açık arttırmaya çıkma oranı yükseltilmiştir.

Keyifli Oyunlar,
    NTTGame | Knight Online Ekibi
    Merhaba,

Gordion sunucusunda oynayan ve Akara's Shio Tears nesnelerine sahip olan oyunculardan biri olarak sormak istiyorum.
    Son gün JM de iken teklifimi 1m coin yüksek teklif verilip (+1) i başka bir oyuncu tarafından alındı ona üzgün halde iken aynı gün (+1) nesnelerin satışının sona erdiğini öğreniyorum, 2 haftada 2 adet (+0) gelen bu nesneyi 2 adet (+3) yapabilmem için ne kadar zaman beklemem gerektiğini biriniz söyleyebilir mi rica etsem [ Açık arttırmayı hiç kaybetmediğimi hayal edelim ] ?

Bende bulunan Akara's Shio Tears 1 adet (+2), 1 adet (+1) ve 2 adet (+0).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Akara's Altar Blessing of Logos'un un 2 adetten 4 adet e çıktığı gibi diğer nesnelerin de sayıları arttırılacak mı ?

Teşekkür ederim.

Junior Member
    Chaos level olayı güzel olmuş fakat kastığım semboller boşa gitti. Göreve trade edilemeyen bow koysanız daha iyidi.

Senior Member
    Chaos Amblemlerini kaldırın o zaman görev yoksa

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Chaos'a çok sık giren birisi değildim ama yeni achieve eklendikten sonra girmeye başladım ve +70 olması çok iyi olmuş.

Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    * Akara's Altar aksesuarları tekrar 0 olarak çıkacak şekilde düzenlenmiştir.
    * Akara's Altar Blessing of Logos'un açık arttırmaya çıkma oranı yükseltilmiştir.
    Gözlerim +7 %100 sc'nin fiyatının düşürülmesini aramadı değil.

70 level mantıklı bir haraket olmus ancak hediyelerin kaldırılması neden oyunu çekilmez hale getirmeye devam