Results 1 to 5 of 5

Thread: Mouse

Junior Member
    Nickname
    DUNKOF
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus

Mouse

Merhaba a*den gaming mouse satın aldım.Makro özelliği var mı bilmiyorum.Makro özelliği varsada makro atamadan normal mouse gibi kullansam ceza alır mıyım ? cevap veren herkese teşekkür ederim.saygılarımla

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Bahsettiğiniz şekilde kullanmanız durumunda ceza almazsınız.

Senior Member lGiNl's Avatar
    Quote Originally Posted by CyberP View Post
    Merhaba a*den gaming mouse satın aldım.Makro özelliği var mı bilmiyorum.Makro özelliği varsada makro atamadan normal mouse gibi kullansam ceza alır mıyım ? cevap veren herkese teşekkür ederim.saygılarımla
    bu macro olayı çok acayip kullanmasanda kullandın oluyor kullansan kullanmadın oluyor yani macro olarak kullansan bile ceza almıyorsun çoğu zaman kullan demiyorum tabiki ama benm 10 tl lik klavyem 20tl lik dandik mousem varken bile macro diye hapse yollanmış biri olarak söylüyorum bukadar ayrıntıya kafa takma

Senior Member
    macro aslında hile değildir , bir çok oyunda da kullanılıyor , knight onlinede macroyla kullanılabilen skilleri nerfleyip oyuna bu şekilde müdahale edilebilir. Eskiden
    görev yöneticisini açıp aynı anda z+1 basıp bütün gün okçuyla bu şekilde kasılıyordu, artık onun adı da macro oldu. Bu oyunda artık çok iyi oynuyorsun gibi bir tabir yok direk her ağızda macro kelimesi

Banned
    Server
    KO -> Olympia
    Infractions
    0/1 (15)
    Benim yeni aldığım içinde sadece ko yüklü laptopumda sırf çıplak Çarla maden yapıyorum diye beni tpt diyerek hapse yolladılar. Bakın tekrar ediyorum sıfır laptop ve sadece ko yüklü.

Tags for this Thread