Merhaba a*den gaming mouse satın aldım.Makro özelliği var mı bilmiyorum.Makro özelliği varsada makro atamadan normal mouse gibi kullansam ceza alır mıyım ? cevap veren herkese teşekkür ederim.saygılarımla
Merhaba a*den gaming mouse satın aldım.Makro özelliği var mı bilmiyorum.Makro özelliği varsada makro atamadan normal mouse gibi kullansam ceza alır mıyım ? cevap veren herkese teşekkür ederim.saygılarımla
Bahsettiğiniz şekilde kullanmanız durumunda ceza almazsınız.
bu macro olayı çok acayip kullanmasanda kullandın oluyor kullansan kullanmadın oluyor
yani macro olarak kullansan bile ceza almıyorsun çoğu zaman kullan demiyorum tabiki ama benm 10 tl lik klavyem 20tl lik dandik mousem varken bile macro diye hapse yollanmış biri olarak söylüyorum bukadar ayrıntıya kafa takma
macro aslında hile değildir , bir çok oyunda da kullanılıyor , knight onlinede macroyla kullanılabilen skilleri nerfleyip oyuna bu şekilde müdahale edilebilir. Eskiden
görev yöneticisini açıp aynı anda z+1 basıp bütün gün okçuyla bu şekilde kasılıyordu, artık onun adı da macro oldu. Bu oyunda artık çok iyi oynuyorsun gibi bir tabir yok direk her ağızda macro kelimesi
Benim yeni aldığım içinde sadece ko yüklü laptopumda sırf çıplak Çarla maden yapıyorum diye beni tpt diyerek hapse yolladılar. Bakın tekrar ediyorum sıfır laptop ve sadece ko yüklü.