Results 1 to 3 of 3
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Exclamation Drakileri bitirmek en az 3 saati buluyor.Lütfen önlem alın !

120 kişi draki sırası beklemek ve Dc olma ile birlikte bir karakterin drakiyi bitirme süresi en az 3 saat.
    Lütfen artık ALTAR 5 e kadar server açın insanlar en azından akşam 6 ile 10 arası draki için girebilsinler.120 kişi sıra bekliyoruz aniden bir işimiz çıkıyor afk oldunmu bir 120 sıra daha bekliyoruz. Ayrıca Jr vakitleri de son dakika dc oluyoruz yeniden girmeyi denerken 450 sıra sayıyor. Aldığımız premiumu kullanamıyoruz malesef.Lütfen bir önlem alın artık hiç keyfimiz huzurumuz kalmadı

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Şuan saat sabah 7:40 oyuna sabah 7 :25 de girdim saat 7:39 da DC yedim gerçekten bu iş can sıkmaya başladı böyle vurdum duymaz olmayın o kadar para ödüyoruz oyuna sizlerde maaş alıyorsunuz bu işten artık bir çözüm bulun

Junior Member
    Kesinlikle katılıyorum PK Atmaya vakit kalmıyor ki sıra beklemekten 2 tane 83 charım var bir tanesi reb charakter degiştirmeye korkuyorum zaten oyuna girerken draki beklemekse ölüm gercekten konuyla ilgili çalışmalar yapılıyor ama normal oyun zamanı ilk acıldıgında altar 5 ise pandemi döneminde Altar 6 olması lazım da
    düşün herkes evinde.

Şikayetlerin cogu sırayla alakalı premium hiç bir avantajı yok.

Tags for this Thread