Results 1 to 8 of 8

Thread: Maden

Junior Member

Arrow Maden

Bu oyunda madeni yapan kişiler Premium'un yanında Golden Mattock verdiğiniz kişiler değil. Onların sattıkları oyunun garibanının yaptığı şeydir maden. Benim sizden isteğim Elmorad - Luferson daki madenlere 1 adet sundires ve 1 adet inn hostess koymanız. Bir de mp cake itemini oyunda 1 tane kullanan adam var mı ? hadi kullanmayı geçtim çöpe atılsın bari ya. Bdw kağıdı basılıyken mp cakeyi silmek için sürekli basıp silerken bdw kağıdını da siliyorum sürekli ya bunların cıktığı kutucuğu ayırın ya bu itemi çöpe atmayı getirin ya da bu itemi komple kaldırın lütfen . Ama öncelik olarak inn hostess ve sundires olayını değerlendirin pls - Bir de sabit bi jaro yazmayı unutmuşum lütfen madenin yanına sabit bi jaarooooo
    Last edited by Jaccold67; 12-10-2020 at 08:27 AM.

Senior Member
    Nickname
    Gerber44
    Makroculara yol açılır, gerek yok. Bence elmorad ve luferdeki maden kırma npcsi de hareketli olmalı.

Junior Member
    Nickname
    MyZR7
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    FormerPlayers
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    mantıklı bir öneri, ayrıca maden de afq bırakılıp rpr gelene kadar düşen yumurtaların üst üste toplanması güzel olabilir böylece ölen maden tekrar canlanır zaten drop aman aman atmıyor böyle olunca çok az bırakan var dedigim şey dikkate alınır ise sadece maden farm için bi çok kişi dc pre çekebilir yumurtalar üst üste toplanabilir abartılmaması içinde misal 200 x den fazla alamaz üzerine yani her 200 de bir mecbur kırıp tekrar bakması gerekir
    Last edited by DonJose; 12-10-2020 at 08:38 AM.

Junior Member
    Nickname
    MyZR7
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    FormerPlayers
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Gerber44 View Post
    Makroculara yol açılır, gerek yok. Bence elmorad ve luferdeki maden kırma npcsi de hareketli olmalı.
    makroculara yok açılacak diye legal oyuncuya niye eziyet ! bu sorun çözülecek se npc hareket ettirerek degil macro yu engelleyerek inceleyerek olmalı ben legalim durmadan npc mi kovalayacagım madende zaten ızdırap olan bir yer hepten kapatsınlar ozaman npc gezdirmek yerine,, yada macro kullananlara Kesin bir çözüm bulunsun utc dahil draki dahil onlar yüzünden legal oyuncu çile çekiyor

Banned
    Server
    KO -> Olympia
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by zeusdayi View Post
    mantıklı bir öneri, ayrıca maden de afq bırakılıp rpr gelene kadar düşen yumurtaların üst üste toplanması güzel olabilir böylece ölen maden tekrar canlanır zaten drop aman aman atmıyor böyle olunca çok az bırakan var dedigim şey dikkate alınır ise sadece maden farm için bi çok kişi dc pre çekebilir yumurtalar üst üste toplanabilir abartılmaması içinde misal 200 x den fazla alamaz üzerine yani her 200 de bir mecbur kırıp tekrar bakması gerekir.
    Kesinlikle katılıyorum. En azından üst üste konulabilmeli. Ne atıyor ki zaten, ne bıraktılar madende? Hatta maden drobunu magic hammer eklenmeli ki işe yarasın.

Junior Member
    magic hammeri cz de bitirdiler nerdeyse maden de olmasının imkanı yok benim için droplar da sorun yok ama madenın yanına 1 sundıres 1 ınn hosstes 1 jaro gelsın bir de mp cakeler silinebilsin yeter

Junior Member
    kücük kücük iyileşmeler yeticektir, madenin de kalabalık olmaması gerek. frafment of sloth atıyor mesela ortalama 2-3 günde 1. aynı oranda bus eklenebilir arasıra kazarken mutlu olsun insanlar

Junior Member
    Quote Originally Posted by Gerber44 View Post
    Droplar artar ise ben bu dediğine de okeyim.

Tags for this Thread