Results 1 to 7 of 7

İstemeden afk kalıp birisinin pazarını tutmuşum, ban yer miyim.

Başlıkta belirttiğim gibi. bir yerde afk kalmıştım neresi bilmiyorum ama galiba pazarı açmadan üstünde durmuşum pazarın.
    acil bir işim çıkmıştı ve gitmek zorunda kaldım. ban yer miyim ?

Pazarını tutmuş olduğum adam bana
    "Seni Videoya aldım
    Pazarımı tutuyosun
    seninle görüşeceğiz"
    yazmış.

Junior Member
    Eğer adam başka yere gidip sen adamı takip edip üstünde durmaya devam edersen ceza yersin ama senin anlattığın gibi ise ceza yiyceğini sanmam.

Merhaba, yetkililer muhtemelen daha detaylı bilgiler verecektir ama "banlatma" konusu sandığınız kadar basit yapılmıyor. Khenarth'ın forumda pek çok kez söylediği gibi, gelen raporlar detaylı bir şekilde inceleniyor ve hak ediliyorsa ceza veriliyor. Aksi halde vay halimize oyunda banlanmayan kalmazdı .) O yüzden, eğer oyun kurallarına aykırı bir şey yapmadığınızdan eminseniz endişelenmenize gerek yok. Sanmıyorum ama insanlık hali, bir hata yapılırsa, bir yanlışlık olursa da bilet göndererek derdinizi anlatırsanız eminim mağduriyetiniz giderilecektir. O yüzden özetle, suçsuz olduğunuza eminseniz korkmanıza gerek yok .) iyi oyunlar

Member DrDrunkEinstein's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Eskiden bende luferde adamın pazarı açıp yemek yemeye gitmiştim istemeden.Gelince adam pazarımı tuttun banlatıcam dedi.Sonuç olarak banlandım.
    Mutluluk sadece paylaşılınca gerçektir...

Junior Member
    İstemeden pazar tutamazsın, belirli bir süresi var tam hatırlayamadım süresini ama 40-60sn arası bişeydi sanırım. O süre dolunca pazar penceresi otomatik kapanır.

Senior Member
    Çıplak 40-50 level bir karaktere sahipsen geçmiş olsun

Junior Member
    Tekrar tekrar ustune gıdıp kurmadıysan bişey olmaz demişlerdi daha once

Tags for this Thread