Beyler pazarcıları bitirecek daha doğrusu biraz dizginleyecek süper bir öneri ile karşınızdayım
Öncelikle bu oyunda birçok öğrenci kardeşimiz var, gerek pazar gerek farmla öğretim hayatlarını devam ettiren ya da ailesine yük olmak istemeyip para kazanan, bu fikir genel olarak onları kapsamıyor ancak bu oyunda şöyle de bir kesim var:
Hepsinin en az 10-15 pc hatta 40-50pc alıp yapanlar var, inanmayanlar altar 2 old takı pazarını bi gezsin, adam bildiğiniz maradonun ortasına çarlarını sıralamış ve en az 20-30 çarı var, burası benim sana bir şey sattırmam gibi laflarla mafyacılık falan oynadığını zanneden zavallı bunlar.
Gelelim birde bizim kısma, PUS çekiyoruz PK atıyoruz gerek farmda yapıyoruz ama aktif oynuyoruz ve bunun bir masrafı var bu yüzden gece bir çoğunuz pazar kuruyorsunuz sırf 3-4m kâr edelimde pus paramız çıksın diye. Ancak bu mafyacıklar koyduğunuz fiyatın anında bir tık üzerine fiyat kurup (7/24 online bu mafyacıklar) size zerre bir şey bırakmıyor.
İŞTE ÖNERİ FİKİR
Draki hakkı gibi hergün saat 18:00'da yenilenen bir pazar kurma hakkı olacak
Günde 1 kullanıcının (Karakterlerin değil değil şifrenin) 2 ya da 3 kez pazar kurma hakkı olacak.
(Bu mafyacıklar yeni hesap alıp bunu da aşar orası ayrı bir konu artık ötesini nttgame daha doğrusu mgame düşünsün)
Alternatif fikir
Günde 3 hakkını kullanan kullanıcı 4. kez pazar açabilmek için 2m ve bir sonraki hakkında +1m şeklinde artacak
(5. açmak istediğinde 3m , 6.da 4m gibi)
Takı çetelerini yada bus çetelerini bitiremez belki ama benim gibi gece 3-5m kasıyim diye bakan kişilerin biraz daha nefes almasını kolaylaştırır. Gerisinide artık Nttgame düşünsün, ya başka bir pazar sistemi gelecek bu oyuna ya da önerdiğim gibi pazar kurma hakları sınırlanacak.

Reply With Quote