Results 1 to 2 of 2
    Senior Member cortexmi's Avatar
    Nickname
    Cortex
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    WrathofOrcArchers
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    Karus

Arrow Çok ciddi sıkıntılar var Pazar Hakkında.

Merhabalar. Ben cortex siriusta farm pazar + pk atıyorum konuma geçiyorum maradonda neredeyse çift pc ve 10 pc üzeri pazar yapan kişilerin yüzde 99u makroyla flood atıyor ve dün şuna şahit oldum. adam dibimde 12 saniyede bir 2 farklı acil itemin floodunu atıyordu tam 12 saniyede bir pm attım cevap vermedi neyse videonu aldım dedim adama pişkin pişkin gülüp sizin gibi kerizlerden para kazanıyoruz yazdı ve tekrardan saymaya başladığımda makro flood ayarını 2 dakika süreye çekti siriusta gm ekibi yokmu maradonu denetliycek alttan item satan arkadaşların itemlerini göremiyoruz. adam uyuyor 2 saat sonra uyanıyor makroyla yaptığı flooddan gelen msjlara cevap veriyor yeni yeni ve bunu bana söylüyor böyle bir saçmalık olabilirmi all shottan hiç bir itemi alamamaktayız sadece 10 kişide makro olduğunda 5 saniyede 10 saniyede 20 saniyede bir flood attığında all kısmı kirli bir görüntü oluşturuyor gelin artık maradonda devriye gezin. oyunun en büyük sıkıntılarından biri kimse ilgilenmiyor.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam, lütfen aynı içerikte mevcut Pazar Hk. konunuz üzerinden devam ediniz.

Ek olarak; Oyun kurallarına uymadığını düşündüğünüz kişileri kanıtlarınız ile birlikte Cheat Reports bölümüne bildirebilirsiniz.

Tags for this Thread